Luna iulie aduce o varietate de evenimente la Iulius Mall Cluj: Wedding Days, expoziția „Istoriile Indiei”, Dance Romania și multe altele

de | | 2 Minute

Luna iulie aduce o varietate de evenimente la Iulius Mall Cluj: Wedding Days, expoziția „Istoriile Indiei”, Dance Romania și multe altele

Un început de lună plin de evenimente dedicate viitorilor miri, pasionaților de dans, dar și pentru iubitorii de istorie se anunță la Iulius Mall. O expoziție inedită, unde sunt prezentate piese vestimentare indiene, dar și informații despre locuri exotice din fabuloasa țară, momente de dans împreună cu instructori profesionaliști, dar și un târg dedicat viitorilor miri sunt câteva dintre propunerile pentru un weekend antrenant, la Iulius Mall Cluj. 

În perioada 1 – 10 iulie 2022, Iulius Mall Cluj te poartă într-o călătorie fascinantă prin impresionanta Indie. Expoziția, organizată de Ambasada INDIEI în România, Moldova și Albania, în colaborare cu Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei şi cu Rajkumari by Ana Maria Lazăr, aduce, în Atriumul Iulius Mall, informații despre o parte din locurile exotice din India, monumente istorice, festivaluri și tradiții. Tot aici, puteți descoperi piese textile indiene, artă, sari-uri și haine tradiționale ale femeilor indiene din colecția de îmbrăcăminte a designerului și colecționarului Anamaria Lazăr. Expoziția poate fi admirată în perioada 1 – 10 iulie 2022.

Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 13.00, în Iulius Parc, va avea loc Dance Romania, un eveniment caritabil, unde se promovează diversitatea și incluziunea. Mai mulți instructori de dans consacrați vor preda diferite stiluri de dans, de la Zumba, dans afro, brazilian, salsa, bachata, hip-hop, street dance și multe altele. Participarea este gratuită.

Dacă ai făcut curat în dressing și ai găsit câteva piese vestimentare numai bune de donat, vino cu ele la recepția United Business Center, până pe 5 iulie! Iar dacă acum ai loc liber în dulap, te așteptăm în Iulius Mall, unde are loc campania de reduceri de vară, cu promoții de până 70%.

Rochii și costume în trend, verighete, diverse accesorii, invitații, bijuterii sunt câteva dintre ingredientele care conturează un eveniment la care găsești cele mai bune oferte pentru nunta de vis. Wedding Days revine în Atriumul Iulius Mall Cluj, în acest weekend, 1 – 3 iulie, și te așteaptă să te pregătești de sezonul petrecerilor, care se anunță a fi mai plin ca niciodată!


Comunicat de presă
Noutăți de la Iulius Mall Cluj-Napoca aici.