Eveniment de lansare City Card

de | | 4 Minute

Eveniment de lansare City Card!
Cluj.com lansează CITY CARD – cardul tău de reduceri şi gratuităţi în Cluj-Napoca!
Vino şi tu la evenimentul de lansare, sâmbătă, 12 aprilie 2014, în Simon’s Place. Intrarea libera!

Ideea City Card este aceea de a le oferi clujenilor, precum şi turiştilor, indiferent de vârsta sau statutul lor, oportunitatea de a descoperi Clujul altfel: mai avantajos, mai dinamic, mai interactiv. Oricine se poate bucura de avantajele City Card: de la reduceri la consumaţia în restaurante, cafenele, cluburi, reduceri la cazare sau servicii variate, până la intrări gratuite la spectacole de teatru, operă, filarmonică sau la muzeele din oraş, City Card 2014 vine ca o provocare: de a descoperi Clujul împreună, de a ieşi din zona noastră de confort şi a experimenta oportunităţile pe care oraşul ni le pune la dispoziţie.

În acest sens, Cluj.com vă invită să luaţi parte la evenimentele care vor marca lansarea City Card, sâmbătă, 12 aprilie, începând cu ora 12:00, în Simon’s Place (str. Inocenţiu Micu Klein, nr. 23).
Astfel, vă aşteptăm să fiţi alături de noi, pe tot parcursul zilei de sâmbătă sau, în funcţie de preferinţele fiecăruia, la oricare dintre evenimentele pe care le vom desfăşura. Pe lângă aceste evenimente, vom adăuga elemente-cheie vitale oricărei petreceri reuşite: muzică bună, concursuri de băut bere, concursuri de imaginaţie, loterie City Card, sesiuni de brainstorming! Intrare libera ! 

Pe tot parcursul evenimentelor, poti sa cumperi City Card 1+1. La un City Card cumparat, al doilea este gratuit! 

expozitie foto clujul vazut altfel12:00 – Expoziţie de fotografie: ,,Clujul văzut altfel”.

Expoziţia ,,Clujul văzut altfel” reprezintă o colecţie de fotografii adunate pe parcursul ultimului an de la vizitatorii portalului cluj.com. Fotografi profesionişti, amatori sau oameni pentru care fotografia nu este neapărat un hobby, cât un mod de a surprinde lucrurile pe care ei le iubesc la acest oraş – fiecare dintre ei au contribuit la ceea ce Cluj.com şi-a propus de la bun început: să descoperim şi să vedem Clujul altfel. Fotografiile vor putea fi admirate pe tot parcursul zilei de 12 aprilie 2014 de către toţi cei care vizitează Simon`s Place.

16:30 – Tur ghidat al oraşului – Cluj Guided Tours – cu plecare din Piaţa Muzeului, Biserica Franciscană.cluj guided tours

Nu trebuie să fii neapărat turist pentru a simţi curiozitatea şi dorinţa de a descoperi lucruri şi locuri frumoase în Cluj. Vă propunem o plimbare frumoasă, un scurt tur ghidat al Clujului, îndrumaţi de cei de la Cluj Guided Tours. Plecarea va fi din Piaţa Muzeului, din faţa Bisericii Franciscane, la ora 16:30. Recomandare: veniţi cu 15 minute mai devreme! Cluj Guided Tours este o invitatie la descoperirea istoriei Transilvaniei, oferind posibilitatea explorării fascinantei mosteniri arhitecturale, cuprinzând atractii neexplorate si creând o atmosferă medievală cu povesti si legende. Turul se va incheia la cafeneaua Simon`s Place, unde vor începe celălalte evenimente.

18:30 – Viaţa-n Doi – spectacol de teatru, trupa Touché spectacol teatru cluj

Coupe compus din ”Soţia” şi ”O altă poveste de dragoste”.
Cu toţii ştim care sunt etapele unei relaţii, de la emoţia primului sărut până la instaurarea monotoniei dintre el şi ea. Această monotonie poate să apară după un an, doi…douăzeci, însă tot NOI avem puterea de a depăşi acest impas.
Din acest motiv, trupa de teatru Touché vă prezintă reţeta împotriva bolii numită “monotonie”.

19:30 – Epics Photobooth – sesiune foto epică! epics lansare city card

Te întrebi ce-i Epics ? Epics înseamnă poze, bună-dispoziţie, spontaneitate, distracţie şi amintiri tangibile! Îţi iei prietenii şi te aşezi în faţa lui, priveşti în monitor, te bucuri şi profiţi de recuzita de accesorii pentru foto fun.
Epics Photobooth va însoţi evenimentele din Simon`s Place, începând cu ora 18:00, iar la ora 19:30 va deveni atracţia principală – moment în care toţi cei prezenţi sunt invitaţi să ia parte la o sesiune foto epică!

20:00 – Concert PICuri de Folk picuri de folk

Pentru toţi iubitorii acestui gen de muzică şi nu numai, vă invităm la un concert PICuri de Folk, alături de Alex, Iulian şi Claudiu!

Va promitem o atmosfera placuta, ca intre prieteni, de neuitat!


21:30
– Lamia – Fantasy Fire Show 

lamia cluj

Lamia Fantasy Fire Show e o trupă de dans cu foc din Cluj Napoca, care îşi propune sa aducă pe meleagurile autohtone o mică parte din secretele şi misterele Orientului – prin muzică, prin dansuri tribale, dar mai ales prin supunerea celui mai fascinant din cele patru elemente ale naturii : focul.
Dragostea şi lupta, purificarea şi renaşterea, toate sunt aduse la un loc de o mână de oameni care au îndrăznit să viseze la alte lumi, din alte timpuri, şi mai ales să ofere privitorilor şansa lor la reverie şi mister.
Sâmbătă seara e rândul nostru să ne lăsăm fascinaţi de un dans al focului ce va lumina zidul vechii cetăţi!

22:00 – Retro Party cu DJ

Încheiem seara în ritmuri retro, într-o atmosferă de distracţie şi veselie, pe fondul căreia vă pregătim mai multe surprize din partea Cluj.com!

Va asteptam cu drag!