Euforie în prima zi de UNTOLD Festival

de | | 3 Minute

Euforie în prima zi de UNTOLD Festival

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, a găzduit în Capitala Europeană a Tineretului peste 53.000 de festivalieri în prima zi.
Momentele de apogeu au fost prestațiile headlinerilor DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB de pe URSUS UNTOLD Arena.
Restricțiile de trafic din oraș și recomandările de utilizarea parking-urilor UNTOLD râmân în vigoare.
Povestea #untoldfestival invită publicul într-o lume de magică, unde inovația tehnologică și magia basmului românesc se împletesc în elemente de decor inedite, efecte speciale de lumini și instalații pirotehnice.

Prima zi de festival
Începând de ieri, Cluj-Napoca este destinația muzicală a României. Peste 53.000 de participanți s-au bucurat de prestațiile artiștilor din prima zi și de activitățiile de relaxare din Parcul Central.
Încă de la intrarea în festival, publicul a putut să descopere zonele de relaxare și multiplele activități din cadrul Parcului Central. Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România. Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.
Decorul scenei invită publicul să se lase purtat într-o lume plină de magie, să evadeze din cotidian pentru 4 zile, să se bucure de atmosfera plină de energie, unde personajele din basmele românești prin viață cu ajutorul inovațiilor tehnologice, până târziu în noapte.
Construcția scenei însumează: 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. În echipa de producție de la main stage ne bucurăm să avem alături de noi specialiști care fac parte din echipa lui Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell.
Concertele Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB au strâns festivalierii în URUSUS UNTOLD Arena pentru ore bune de concerte energice și interactive. Apogeul serii a fost concertul celor doi frați DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE care au fluturat steagul României ,pe scenă sub privirele încântate ale fanilor.
BILETE ȘI ABONAMENTE
Bilete pentru fiecare zi se mai pot achiziționa de la punctul de Ticketing din Parcul Central în orarul 10 a.m – 3 a.m, la prețul de 150 lei. Abonamentele la UNTOLD Festival mai pot fi achiziționate doar astăzi la prețul de 320 lei, în același orar.
Urmăriți conturile oficiale ale festivalului pentru informații și noutăți: www.untoldfestival.com, www.facebook.com/UntoldFestival, https://instagram.com/untoldfestival și intrați în perimetrul festivalului pentru a descoperi surprizele pregătite!

Despre UNTOLD
UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca peste 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.
UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

UNTOLD Festival este susținut de:
Partener instituțional: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj
Partener Principal: URSUS
Partener Oficial: Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători
Free WIFI provided by DIGI
Listen to the Untold Line-up with Google Play Music
Powered by: Absolut
Brought to you by: Coca-Cola
Pus în mișcare de: Țiriac Auto
Sponsori: Durex, Nescafe, McDonald’s, Naturlich, KFC
Mobility Partner: HTC
Charged by: EuroGsm
Technological partner: PcMadd
Susținut de: Cinema City, UTI Grup
Shopping Partner: Iulius Mall & Palas, Promenada
Refreshed by FA
VIP AREA provided by: Fratelli Group
Partener Print: PMA Invest
Inspired by: Daisler Print House
Partener Special: HaHaHa Production
Partener Travel: Wens Travel
Official Energy Partner – AGGREKO
Parteneri Media: Radio ZU, ZU TV, Antena 1, Antena Stars
Partener de monitorizare: Mediatrust