Clubul Oamenilor Singuri Cluj

de | | 2 Minute

Ești singur și vrei să cunoști oameni asemeni ție? În Clubul Oamenilor Singuri Cluj e soluția!

Ești singur, foarte ocupat, prietenii sunt prea puțini sau prea ocupați și ei pentru a vă bucura de diverse activități împreună?
Nu știi cu cine sau unde să mergi în vacanță?
Ești nou în oraș, vrei să ieși dar cunoști prea puțină lume?

În Cluj, Clubul Oamenilor Singuri e soluția pentru tine!

croatia clubul oamenilor singuri lacurile plitvice

Clubul aduce împreună oamenii singuri, le oferă oportunitatea și contextul de a socializa în mod plăcut, de a-și face noi prieteni, de a-și petrece timpul liber în compania altor persoane asemeni lor.

Astfel, se organizează serate, speed dating, excursii și vacanțe, iar numărul participanților este în creștere de la un eveniment la altul.
Doar în aceste prime șapte-opt luni ale anului 2015, Cupidon și-a făcut datoria în mod ireproșabil, iar în urma evenimentelor organizate de Clubul Oamenilor Singuri s-au format 10 cupluri, iar alte două cupluri au făcut marele pas și s-au căsătorit!

Și pentru că vara e în toi și merită să ne bucurăm de ea, clubul le-a pregătit oamenilor singuri alte două evenimente în luna august:

15 august: Special Singles Party – Hai să petrecem românește!
Prieteni noi, socializare, muzică, dans și spectacol, un eveniment care are loc într-o zi specială! Toate doamnele care poartă numele de Maria, beneficiază de o reducere de 15%.

27-31 august: Vacanță în Croația
Ești invitat într-o lume feerică, să descoperi priveliști de neegalat, să te bucuri de un spectacol al culorilor, al formelor neobișnuite și al sunetelor discrete. Timp de trei zile, te vei putea relaxa de plaja și apele de smarald ale Mării Adriatice și minunatele lacuri din Parcul Național Plitvice din Croația.
Plecarea va avea loc joi, 27 august, iar duminică seara, 30 august, se va porni înapoi spre țară (se ajunge în Cluj luni, 31 august).
Cost: 805 lei/persoana (include: transport din Cluj, cazare două nopți, demipensiune). Plate se poate face în trei rate.

croatia clubul oamenilor singuri lacurile plitvice

Contact:
Adresa: Tipografiei, nr.8, Cluj-Napoca,
Telefon 0741046621
Web: www.matrimonialecluj.eu
Facebook: facebook.com/clubul.oamenilorsinguri