Esteline Beauty Center iti da pontul cremei perfecte

de | | < 1 Minute

Esteline Beauty Center iti da pontul cremei perfecte

Ne propunem sa avem grija de frumusetea si senzualitatea ta in fiecare zi, utilizand echipamente moderne, produse de cea mai buna calitate si respectand standarde de igiena ridicate. Pentru protectia solara a tenului pe timpul verii si nu numai iti recomandam cu incredere BB cream, cu un factor de protectie 30.

Este vorba despre o crema hidratanta colorata (contine fond de ten). Asigura protectie solara contra razelor UV-A si UV-B. Are o textura lejera, se aplica cu usurita pe ten. Pentru tenurile grase poate fi folosita in calitate de crema hidratanta. Pentru tenurile uscate, se poate aplica peste crema de zi pentru maximum de protectie. Este recomandata cu caldura pentru persoanele care prezinta tendinta la hiperpigmentare.

Aceasta crema contine trei produse in unul. Poate fi folosita ca si crema hidratanta, ca fond de ten si ca crema de protectie contra razelor solare. Deoarece este foarte fina, poate fi folosita si in calitate de corector pentru acoperirea cearcanelor. De asemenea, protejeaza tenul contra imbatrinirii premature. Un tub de crema de 100 ml costa121 ron. Crema perfecta pentru aceste zile o gasiti in salonul nostru, Esteline Beauty Center.