Esteline Beauty Center: Avem leac pentru părul deteriorat

de | | 2 Minute

Vopsirea repetată a părului, dar și ondularea permanentă, coafarea cu aer fierbinte conduce la slăbirea firului de păr. Firul de păr își pierde strălucirea, devine moale și, uneori, se rupe foarte ușor. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când părul nu este îngrijit complet.

Nu este de ajuns să ne spălăm părul. Un păr care a fost supus colorării repetate are nevoie și de tratamente care să-l hrănească și să-i redea vitalitatea pierdută. Asemenea tratamente pot fi făcute la salonul Esteline Beauty Center, pe Str. Ion Mester, nr.3, sc.1, parter, din Cluj-Napoca.

Aici, într-o ambianță destinsă, o echipă bine pregătită folosind produse profesionale și echipamente moderne ne așteaptă să ofere părului nostru noul tratament de reconstrucție capilară, Previa Reconstruct Filler System. Reconstruct Keratin&Collagen Hair Filler System este un program intensiv în 5 pasi, pentru restructurarea firului de păr, prin conținutul de keratină, colagen și ginseng.

Este recomandat atât părului deshidratat și deteriorat după decolorări sau vopsiri repetate, cât și părului întins cu placa sau uscat la temperaturi ridicate ale foenului.
Încă de la primul tratament, părul primește un aspect vizibil regenerat și mătăsos. O sedință de tratament durează până la 20 minute, după care părul se coafează normal.

Costul unei ședințe cu tratament de restructurare cu keratina și colagen este:
– păr scurt: 25 lei;
– păr mediu 40 lei;
– păr lung 60 lei;
-păr foarte lung 80 lei.

Rezultatul tratamentului de restructurare a firului de păr deteriorat, de la Previa, care se efectuează în salonul Esteline Beauty Center poate fi întreținut și acasă, cu produse din aceeași gamă.

Regenerați-vă părul în doar 15 minute, cu sistemul de reconstrucție Keratin&Collagen Hair Filler System, de la Previa. Părul își va regăsi vigoarea și strălucirea. Nu veți mai fi stânjenită cu un păr lipsit de culoare și de vitalitate. Tratamentul cu keratină și ginseng vă va reda încrederea că aveți un păr frumos pe care puteți să-l aranjați în orice coafură.

Mai multe informații despre salonul Esteline Beauty Center