Escapada in alta lume

de | | 2 Minute

Escapada in alta lume

Viata agitata de zi cu zi: familie, servici, proiecte, deadline-uri, aglomeratie in trafic, copii … Toate acestea te pot face sa te simti stresat, obosit, agitat. Din cand in cand simti nevoia de o evadare, de o escapada in alta lume in care sa te simti relaxat si sa uiti de grijile cotidiene. Nu ai timp si nici bani acum sa pleci intr-o tara exotica, poti in schimb sa faci altceva decat sa stai seara in fata televizorului si sa rontai ce ai gasit prin frigider.

Orasul vibrant cum este Clujul te asteapta si are foarte multe de oferit, indiferent de sezon. Parca ai manca si bea ceva deosebit, parca ai vrea sa redescoperi o lume a desfatarilor culinare de care ai uitat, vesnicul corn cu iaurt mancat pe fuga la birou sa faca loc la ceva sofisticat, atent pregatit special pentru tine.

escapada in alta lume

foto: Vinurile Cramei Bocelli, vinaria faimosului tenor Andrea Bocelli.

La Osteria del Buon Vino te putem purta pentru cateva ore pe alte meleaguri. Fie ca alegi un faimos vin Barolo cu parfum de Alpi din Piemonte, un Chianti sau un Montalcino care sa te poarte pe dealurile insorite ale Toscanei sau un vin Marsala prin care sa simti aromele salbatice ale Siciliei calatoria ta alaturi de noi poate sa iti ofere senzatii nebanuite. Iar daca aceasta lume te atrage iremediabil si vrei sa afli tot mai multe despre fascinanta lume a vinului, noii tai prieteni de la Osteria del Buon Vino te vor ajuta si te vor ghida in aceasta calatorie.

Hobbyurile te inspira, iti dau energie si iti deschid noi orizonturi iar daca vinul si istoria lui veche de cand lumea te atrage, Osteria del Buon Vino este un partener demn de luat in seama. Iar daca esti totusi greu de scos din barlogul tau, venim noi la tine. Poti sa iti alegi “destinatia de calatorie” prin intermediul magazinului online Vinomania.

Asa ca hai in Italia, porneste intr-o escapada in alta lume, hai la Osteria del Buon Vino!

Osteria del buon vino
(vis a vis de Tribunalul Cluj)
Adresa: Calea Dorobanților, nr. 7, Cluj-Napoca
Orar: Luni-Vineri: 11:00-16:00 & 18:00-23:00; Sambata: 18:00-23:00

Rezervari la:
Telefon: +40 371 153 442
Mail: [email protected][email protected]
Website: www.osteriadelbuonvino.ro

VINOMANIA – magazin online de vin
Website: www.vinomania.ro
Tel: +40 731 036 516
Mail: [email protected]