Eros Ramazzotti: „Unele iubiri oferă un cântec veșnic în inimile oamenilor din Cluj”

de | | 3 Minute

Eros Ramazzotti: „Unele iubiri oferă un cântec veșnic în inimile oamenilor din Cluj”

O seară romantică de toamnă, o seară cu muzică italiană a dăruit clujenilor cunoscutul artist Eros Ramazzotti. Aflat pentru prima oară în Cluj-Napoca artistul italian a dialogat în română cu publicul ardelean foarte cald, la rândul său.

Deși în vecinătatea Sălii Polivalente unde a concertat joi seară Eros Ramazzoti, pe stadionul Cluj Arena, se desfășura un eveniment sportiv mult așteptat, meciul „U” Cluj cu Steaua, unde s-au strâns foarte mulți microbiști din Cluj și din țară, nici concertul interpretului italian nu a fost mai prejos.

concert eros 2 ok

Clujenii și mulți alți fani ai lui Eros Ramazzottti s-au adunat la Sala Polivalentă pentru a se întâlni cu muzica și spectacolul creat cu mult bun gust. De aceea, pentru cei cârcotași care se întreabă, „pentru cine atâtea evenimente?”, răspunsul a fost dat joi seară. În Cluj, există și public pentru spectacolul sportiv și pentru cel artistic.

eros ramazzotti 2 ok

Revenind la concertul lui Eros Ramazzotti, atmosfera a fost una foarte specială. Eros Ramazzotti, cu timbrul vocii sale inconfundabil, a interpretat piese mai noi („Perfetto” , „Rosa nata ieri”), dar și altele mai vechi, cunoscutele și îndrăgitele: „Cosa della vita”, „Piu que puoi”, „Se bastasse una canzzone”, „Un’altra te ”, „Un emozzione per sempre”, „Terra promessa”, „Adesso tu”.

A cântat la chitară, a cântat la pian și a dialogat muzical cu echipa sa de instrumentiști și interpreți, în aplauzele publicului. A cântat cu multă dragoste și respect pentru public, iar scurtele pauze au fost ori muzicale, ori umor fin pentru a-și apropia publicul mai reținut. Într-un cuvânt pe scenă s-a aflat un artist complet.

Multă emoție cu momentele create doar prin muzică. Cântecul „I belong to you”, două voci: Eros Ramazzotti și solista din trupă, Monica. Un alt moment frumos: să asculți pianul. În scenă doar ploaie. Și să știi că afară chiar cade.

concert eros 1 ok

eros ramazzotti ok

video eros ramazzotti ok

eros ramazzotti

concert eros ok

Tia Sîrca

redactor Cluj.com