Electro-jazz cu unul dintre cei mai buni tobari ai lumii, în 1 Mai la Cluj

de | | 2 Minute

Electro-jazz cu unul dintre cei mai buni tobari ai lumii, în 1 Mai la Cluj

Unul dintre cei mai buni tobari ai tuturor timpurilor, Jojo Mayer, cântă la Cluj în 1 Mai, în /Form Space. Asta e vestea care ne-a făcut primăvara mai frumoasă! Sperăm că și vouă.

L-am ascultat vara trecută la Jazz in the Park și nu putem rata ocazia de a-l asculta din nou la Cluj. I-a plăcut așa de mult la festival anul trecut încât a răspuns DA cu mult entuziasm.

Câteva informații despre Jojo Mayer și muzica lui:

E unul dintre cei mai buni 50 toboșari ai tuturor timpurilor, recunoscut ca unul dintre marii interpreți și inovatori ai instrumentului și pentru modul în care combină jazzul cu drum&bass, muzica electronică, rock, jungle.

Jojo a pus bazele unei noi forme de expresie muzicală, unică astăzi în lume.

Conceptele și tehnicile lui de reverse engineering în timp real au introdus o nouă paradigmă și au deschis ușa pentru o întreagă generație de muzicieni.

„NERVE pare să fie muzică electronică, dar nu e. Nu “sună” a jazz sau rock, dar e”, așa își caracterizează membrii trupei stilul unic, care i-a făcut celebri în toată lumea.

În 2014, revista Modern Drummer l-a listat pe Jojo Mayer printre cei mai talentați 50 de toboșari din lume – 50 Greatest Drummers of All Time.

Jojo FB jazz in the park nerve 1 mai

Jojo Mayer / Nerve înseamnă:

Jojo Mayer: tobe
John Davis: bass
Jacob Bergson: clape
Aaron Nevezie: sunet

Bilete sunt încă disponibile în rețelele Eventim.roBilete.ro, BiletMaster și EventBook.ro.

Jojo Mayer își încheie turneul european la Cluj, de 1 mai, după ce va fi călătorit peste mări și țări. Concertul e organizat în cadrul Jazz in the Park Club Sessions, un proiect prin care vin la Cluj nume fresh din industria jazz-ului.

Dacă vrei să afli mai multe despre Jojo și modul lui de a face muzică, urmărește acest documentar. Și, desigur, să vii la concert:

Ne vedem la concert, în 1 Mai, în /Form Space Cluj!
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

foto sus: Facebook Jojo Mayer / Nerve