Ecouri de jazz la Cluj-Napoca

de | | < 1 Minute

Ecouri de jazz la Cluj-Napoca

Au mai rămas numai câteva zile până la mult așteptatul  concert tribute adus inegalabilului Miles Davis.

Deloc surprinzător este faptul că publicul clujean a răspuns într-o maniera placută inițiativei noastre de a promova muzica uneia din cele mai influente, inovatoare și originale personalități muzicale din istoria jazz-ului, Miles Davis.

Iubitorii de muzică jazz cărora li s-a făcut dor de o seară  energică  în compania unor mari instumentiști  sunt invitați să petreacă seara de 14 Octombrie 2014 într-o manieră deosebită, pentru că ecourile jazz-ului se vor auzi la Cluj-Napoca.

Ryan Carniaux, Plume, Chris Dahlren, Drori Mondlak, Mircea Tiberian,  Nicolas Simion împletesc răsunetele instrumentelor cu  încărcătură emoțională reușind astfel să transmită o trăire muzicală unică. Cei  şase instrumentişti de excepţie vor performa pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, incepand cu ora 20.00, într-un concert-tribut memorabil.

“Suntem siguri că această seară reprezintă mai mult decât un concert. Trebuie privit în spatele instrumentelor și siluetelor artiștilor, reușind astfel să înțelegem că prin muzică se transmit sentimente. Promitem o seara deosebită, relaxantă, care cu singuranța își va lăsa amprenta asupra imaginii noastre privind istoria jazz, trezind în noi totodată respectul pentru dărurirea și pasiunea lui Miles Davis în munca sa de înfrumusețare a jazz-ului. “ Declară Bianca Szocs, PR Executive al agenției Amprenta Advertising.

Biletele au prețuri cuprinse între 75 și 125 lei, în funcție de categorie, și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro sau de la standurile de vânzare din Iulius Mall și de la sediul agenției AMPRENTA (str. Octavian Goga, nr 42).