Echipamente HoReCa – calitatea e cea mai buna alegere

de | | 2 Minute

Doriti sa va deschideti o afacere? Hotel, restaurant sau firma de catering? V-ati gandit deja la un spatiu, la o idee de design si ati stabilit serviciile oferite?

Chiar daca aceste aspecte sunt foarte importante, la fel de importante sunt echipamentele folosite. Dupa cum probabil stiati, conform normelor europene intr-o afacere de tip gastronomic (restaurant, hotel, cafenea, catering) este obligatorie folosirea echipamentelor si dotarilor profesionale care sa permita servicii de calitate superioara.

Pentru a va ajuta si a va completa ideile va recomandam produsele si echipamentele HoReCa. Termenul HoReCa  provine din prescurtarea termenelor Hotel, Restaurant, Catering si se refera la un segment important din industria gastronomica si hoteliera.
Pe scurt, HoReCa inseamna tot ce aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra gastronomica sau hoteliera, de la scobitori pana la cuptoare de ultima generatie, frigidere sau vitrine calde, mese sau mobilier de inox.

Fiind un segment de piata foarte bine dezvoltat, cu siguranta veti gasi o multime de producatori si distribuitori ai produselor HoReCa. Este foarte important sa stiti ca nu toate produsele de acest tip inseamna neaparat calitate, de aceea sfatul nostru este ca atunci cand cautati un distribuitor pe acest segment sa va ghidati dupa acest aspect.
Calitatea este cea mai importanta, iar impreuna cu servicii de top nu pot decat sa ofere un succes garantat afacerii pe care o veti porni sau ati pornit-o deja.

Daca doriti ca afacerea dumneavoastra sa fie un succes total, sa aveti clienti multumiti de serviciile oferite, produsele de calitate superioara sunt o investitie foarte rentabila pe termen mediu si lung. De cele mai multe ori profesionalismul atrage dupa sine rentabilitatea!

Site-ul www.horeca-echipamente.ro se ocupa cu distributia produselor HoReCa in Romania. Produsele comercializate de www.horeca-echipamente.ro respecta toate normele europene impuse, iar calitatea este ceva obligatoriu. Produsele comercializate provin de la producatori importantii din Italia sau Germania si va garanteaza calitatea pe care o doriti in afacerea dumneavoastra.

www.horeca-echipamente.ro se ghideaza dupa motto-ul: calitatea inainte de toate si clienti multumiti. De aceea optand pentru acest site veti primi cele mai bune sfaturi in vederea alegerii produselor potrivite, produse care satisfac orice tip de dorinta.

Produsele comercializate se pot livra oriunde in tara, iar in functie de valoarea comenzii se pot obtine diferite discounturi.
Pentru ca dumneavoastra sa fiti cat mai multumit si gama de servicii sa fie una completa, site-ul www.horeca-echipamente.ro va ofera inclusiv realizarea unui plan de amplasare a obiectelor in spatiu.

Asadar, site-ul www.horeca-echipamente.ro este alegerea ideala pentru servicii complete, produse de calitate, sfaturi utile si binenteles, garantia calitatii!