Dynamic Event Conference – construcție de oameni, cunoștințe și galaxii

de | | < 1 Minute

Cea de a 3-a ediție a Dynamic Event Conference a avut loc marți, 2 aprilie 2019, la The Office Conference Centre, în Cluj-Napoca. Evenimentul a fost dedicat în exclusivitate celor care organizează evenimente, fie că sunt efectiv Event manageri, sau activează în acest domeniu din sfera PR sau HR.

Prin Dynamic Event Conference s-a dorit construirea unei „galaxii” a organizatorilor de evenimente – o galaxie de cunoștințe, de oameni și rețele. Au conturat această ediție specialiști din domeniu – Andreea Dănescu, Crina Ciocian, Anca Dinu, Andi Daiszler, Cornel Hoza, Radu Tîrnăcop și Vlad But, împrăștiind cunoștințele lor prin „praf de stele”. Participanții au avut parte de o experiență practică, având în agendă 7 workshop-uri care au pus în lumină evenimentul, din multiple unghiuri și perspective. Programul conferinței a fost presărat cu momente favorabile networking-ului, creându-se astfel o oportunitate spre relații de colaborare.

Organizarea de evenimente este un domeniu vast, energic, într-o continuă schimbare, care are nevoie de o comunitate omogenă aici în Cluj Napoca, orașul care doarme niciodată. Organizatorii își propun să continue seria acestor evenimente pentru a oferi contextul favorabil dezvoltării ei.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul nostru www.dec.info.ro, dar și pe paginile de Facebook și Instagram!

Dynamic Event Conference a luat naștere în anul 2014, continuând cu o a doua ediție în 2018. Cele două ediții au fost dedicate studenților, având ca scop conturarea vocației și direcției pentru cei ce își doresc să lucreze în acest domeniu extrem de dinamic.