#DoubleWinPolus – un nou concurs pregătit de Polus Center

de | | 2 Minute

# DoubleWinPolus – un nou concurs pregătit de Polus Center

În luna octombrie, centrul comercial din inima Transilvaniei le-a pregătit clujenilor un nou concurs, ce îi va ține activi pe conturile de social media. Toți cei care urmăresc paginile de Facebook și Instagram ale Polus Center și găsesc codul zilei, au șansa de a câștiga un premiu instant și marele premiu un iPhone 7.

Între 3 și 30 octombrie, le dăm întâlnire clujenilor în ambele medii, atât online cât și offline, și le oferim șansa să câștige de două ori. Toți cei care participă la #DoubleWinPolus au șansa să câștige un premiu instant și marele premiu – noul iPhone 7. Pentru a intra în concurs participanții trebuie să urmărească paginile de Facebook și Instagram ale centrului comercial și să găsească codul zilei, care este postat aleatoriu, sub formă de text, spot video sau machetă. Odată ce au găsit codul, trebuie să se prezinte la Biroul de Informații din incinta centrului comercial, unde sunt invitați să completeze prin intermediul unei aplicații existente pe una dintre tabletele expuse, datele personale și codul zilei respective.

Pentru a valida înscrierea în tragerea la sorți pentru marele premiu, participanții trebuie să își facă un selfie la Biroul de Informații cu un “photobooth stick prop” care conține denumirea campaniei, să posteze fotografia pe pagina personală de Facebook sau Instagram împreună cu hashtag-ul campaniei #DoubleWinPolus și să își dea check-in în Polus. În fiecare zi, primii 13 participanți care se vor înscrie în concurs vor primi premii instant din partea partenerilor noștri: Adidas, Andu, Benvenuti, Decathlon, Hervis, Home Sweet Home Gifts, IQ, Poema, Sofiaman şi TUI.

Câștigătorul marelui premiu, noul telefon iPhone 7, va fi desemnat prin tragerea la sorți ce va avea loc în data de 31 octombrie, ora 17.00, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații din incinta centrului comercial.

Participanții au dreptul să se înscrie o singură dată în campania promoțională # DoubleWinPolus. Mai multe detalii, precum și regulamentul campaniei se găsesc pe www.poluscentercluj.ro.