Documentarul „Transilvania 4 Sierra Leone”: 12.000 kilometri până în Africa, 5000 ghiozdane școlare, doi oameni, o aventură! 

de | | 2 Minute

Transilvania 4 Sierra Leone lansează documentarul captivant, ca rezultat al traseului de peste 12.000 de km până în Africa

Echipa clujeană Transilvania 4 Sierra Leone vă invită să vizionați documentarul oficial realizat pe parcursul celor 17 zile de traseu, din inima Europei și până în Africa. Acesta e disponibil pe o perioadă limitată, pe website-ul oficial, până la finalul lunii februarie 2021.

Cătălin Priscorniță și Albert Deak, echipajul care a parcurs traseul celebrei curse Budapesta-Bamako, lansează oficial, documentarul “Transilvania 4 Sierra Leone”, care va putea fi vizionat pe website-ul proiectului www.transilvania4sierraleone.ro, până la sfârșitul lunii februarie 2021.

transilvania 4 sierra leone 5

Traseul realizat în perioada ianuarie – februarie 2020 este încununarea proiectului caritabil “De la copil la copil” ce a avut scopul de a aduce mai aproape două continente, prin dăruirea unei șanse la o educație normală copiilor africani: peste 5000 de ghiozdane și rechizite, provenite din donațiile familiilor din toată Transilvania.

transilvania 4 sierra leone 5

Documentarul, emoționant și dinamic, reprezintă rezultatul sutelor ore de filmări și imortalizează provocările uneia dintre cele mai dure curse off-road din lume.

„A fost unele din cele mai dure trasee de off-road din lume, prin sălbaticele peisaje unice din Africa de Vest, pline de neprevăzut și aventură. Cursa ne-a solicitat din plin spiritul de echipă și cooperare, inventivitatea, cunoștințele tehnice și de navigație, spiritul de organizare și rezistența la provocări, iar traseul ne-a răsplătit cu peisaje extrem de variate, frumuseți naturale unice și colțuri de lume puțin explorate”, a spus Cătălin Priscorniță, membru al echipei Transilvania 4 Sierra Leone.

Linia de finish a cursei a fost marcată bucuria unui țel atins și de satisfacția zâmbetelor copiilor din Sierra Leone. Pentru această acțiune, echipa a primit distincția de caritate Mother Theresa Award.

transilvania 4 sierra leone

Astfel vă invităm să vizionați documentarul, pe toată perioada disponibilității, pe website-ul oficial www.transilvania4sierraleone.ro. De asemenea, orice susținere este binevenită și apreciată, pentru viitoarele proiecte caritabile ale echipei.


Comunicat de presă