Doctorul telefoanelor are cabinet (și) în Platinia Shopping Center

de | | 2 Minute

Doctorul telefoanelor are cabinet (și) în Platinia Shopping Center

Tehnologia este un aliat de nădejde pentru stilul nostru dinamic de viață. Când funcționează la parametri optimi, telefoanele, tabletele și laptopurile, ne ușurează semnificativ sarcinile. Fie că sunt folosite în scopuri educative, de divertisment sau în interes de serviciu, telefoanele au devenit indispensabile pentru noi.

Informația circulă cu o viteză atât de mare încât oricine, de oriunde, o poate accesa. Telefoanele mobile îndeplinesc tocmai condiția mobilității și a ușurinței cu care putem naviga pe internet, folosi aplicații, iniția apeluri, asculta muzică și multe alte funcții inteligente.

Acum că am căzut de acord asupra utilității acestor “accesorii”, rămâne doar de stabilit cum să avem grija de ele, pentru a nu se îmbolnăvi când ne e lumea mai dragă.

Pe lângă grija față de “sfântul ecran”, e necesar să ne îngrijim și de durata de viață a bateriei, de funcționalitatea aplicațiilor, sau de memoria telefonului, care nu poate suporta munți de informații fără a nu fi afectată viteza de rulare a programelor.

doctorul telefoanelor hiq service platinia

Dacă se întâmplă totuși să îți leșine telefonul, să facă caniculă tableta sau să aibă frisoane laptopul, de la prea multe solicitări din partea ta, e bine să știi că doctorul telefoanelor – HiQ Service – are cabinet atât în Platinia Shopping Center, cât și în Iulius Mall! Diagnosticarea corectă și tratamentul eficient intră în atribuțiile celor de la service, care oferă “servicii medicale” complete pentru dispozitivul tău prețios.

HiQ Service te ajută să îți recuperezi datele, îți configurează dispozitivele, oferă reparații hardware / software și este cel mai bun doctor pentru problemele pe care le întâmpini cu telefonul, tableta sau laptopul tău.

Așadar, dacă dispozitivele voastre prezintă simptome de îmbolnăvire, nu apelați serviciul de urgențe medicale 112, ci prezentați-vă la cea mai apropiată unitate de reparații. (în incinta Iulius Mall sau în Platinia). Pentru urgențe, puteți apela totuși numărul de telefon +40 744 565 416 , sau vizita Facebook-ul firmei. 🙂

doctorul telefoanelor hiq service platinia (Large)