Doar 1 zi până la ZenFest

de | | < 1 Minute

Doar 1 zi până la ZenFest

Echilibrul dintre minte-corp-suflet va dăinui în Cluj-Napoca în acest weekend pentru că peste doar 1 zi ZenFest îşi deschide porţile pentru ediţia a patra.

După cum te-ai obişnuit, şi la această nouă ediţie vei avea parte de numeroase surprize precum un nou concept de workshop, un panel de discuţii în care poţi afla pe loc răspunsuri personalizate cu soluţii la provocările pe care le întâlneşti în viaţa ta de zi cu zi şi nu în ultimul rând gala de deschidere a festivalului unde intrarea este liberă tuturor curioşilor de a gusta din experienţa ZEN.

Dacă vrei să afli minim 3 lucruri noi despre tine, te invităm la gala de deschidere ce are loc în data de 28 octombrie la Casino-ul din Parcul Central pentru o seară liniştită alături de oameni la fel de minunaţi ca şi tine.

S-au alăturat nouă oameni frumoşi care vin la ZenFest să ne inspire şi să ne ghideze spre evoluţia fiinţei noastre şi spre atingerea echilibrului minte-corp suflet. Vorbitorii din cadrul festivalului sunt: Zoltan Veres, Ligia Pop, Ian Peric, Camelia Bara, Diana Şerban, Julia Koloszvari, Tina Irimieș, Darius Moldovan, Ioana Neamţu, Bogdan Gherman, Cosmin Cobuz, Emilia Luca, Cristi Popan, Camelia Misirianțu, Dan Baciu, Georgiana Spătaru şi Andreea Stor.

Conferinţele şi workshopurile din cadrul festivalului se desfăşoară în 29 şi 30 octombrie, iar programul complet îl găseşti pe www.zenfest.ro.

Rezervă-ţi un loc la festival aici

Mai multe informaţii găseşti pe:

Facebook
Website