DJ SHIVER sărbatorește pe Main Stage la Untold 20 de ani de carieră

de | | 2 Minute

DJ SHIVER sărbatorește pe Main Stage la Untold 20 de ani de carieră

Anul aceasta marchează a douăzecea aniversare de a lui DJ Shiver – unul dintre cei mai harnici și căutați DJ din întreaga Românie.

„Am început într-un cămin cultural la 13 ani mixând pe o combină cu casete și un 286… pe afiș scria PETREKERE, iar acum pe afiș scrie «Drujbele se țin în playlist, nu în pădure»!”

Ce este mai bun din 20 de ani de experiență va fi prezentat în contextul unui spectacol genial, așa cum nu a fost văzut niciodată din partea lui. DJ Shiver a venit cu ceva cu totul special pentru această aniversare și pune la cale nu doar un show pe Main Stage la festivalul Untold, astăzi la ora 18.00, în prima zi de festival, ci va fi prezent în total de cinci scene spectaculoase, la unul din cele mai mari festivaluri din Europa. La UNTOLD, fanii lui Shiver se pot aștepta la o experiență live interactivă de neuitat. Fiindcă indiferent unde se află publicul, ei vor simți spectacolul aproape.

DJ SHIVER

„Doresc să urc pe Main Stage la Untold cu misiunea de ambasador pentru Asociația OWPN Academy. Dacă aș avea azi un tort cu lumânări, dorința mea ar fi sa fim mai uniți, mai empatici si să dansăm cu mult mai multă compasiune.”

Dj Shiver este co-fondator al Asociației OWPN Academy alături de RUTLEX, CODY & EWMA. Un proiect european foarte ambițios care dorește să facă legătura între artiști de muzică electronică și mentori pentru dezvoltarea emoțională și profesională.

„Ajutăm artiștii în devenire să prospere de-a lungul carierei și sperăm să încurajezăm mai mulți artiști în a accesa ajutorul și sprijinul disponibil pentru ei, de aceea oferim încurajare și susținere, colaborăm prin muzică și încercăm să-i facem auziți în toată lumea. Totuși, facem parte dintr-o industrie uriașă și avem nevoie de sprijin pentru un impact mai mare.”

DJ SHIVER

Dacă dorești să susții asociația, poți cumpăra „Discul care va salva oameni”, un album cu 12 piese, pe care il gaseși pe site-ul: http://owpn.space

„Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa ajung aici, in special familiei”

Pentru detalii și noutăți, poți urmări:

instagram.com/djshiver
Instagram.com/owpn.academy


Comunicat de presă