Distractis distreaza Clujul – azi de la ora 20!

de | | 2 Minute

Distractis distreaza Clujul, in cadrul FISC 2014. Ne pregatim sa radem in stil electoral, azi, joi 6 noiembrie, de la ora 20, la Casa de Cultura a Studentilor!

Clujenii sunt asteptati la Noaptea Presedintilor, un spectacol de comedie marca Distractis – candva Divertis.
In stilul cu care ne-au obisnuit, o imbinare de satira politica si umor de calitate, spontan si natural, spectacolul parodiaza scena politica actuala si ia forma unui concurs de tip Vocea Romaniei, in care trei presedinti ai Romaniei (Iliescu, Constantinescu si Basescu) aleg viitoarea voce a Romaniei, o voce politica.
Spectacolul abordeaza si eterna dilema si problema sociala a votarii in Romania, subiectul fiind asadar de mare actualitate si ancorat in imediatele evenimente de interes national.

distractis distreaza clujul

In cadrul unei conferinte de presa atipice si plina de umor, grupul Distractis ne asigura ca personajele lor sunt mai carismatice, cu mai mult umor si bun-simt decat sursa lor de inspiratie, singura asemanare fiind de natura fizica 🙂

Organizarea propriu-zisa a spectacolului a avut loc in ultima luna, insa, asa cum membrii Distractis declara, pregatirile au tot avut loc in ultimii 25 de ani! Pus in scena si la Bucuresti recent, imediat dupa votarile din 02.11, cand au fost primiti spectatorii care si-au exersat dreptul la vot, show-ul promite sa ne aduca zambete si rasete din plin, timp de 2 ore!

Join the event: aici
Distractis pe facebook: Distractis
Distractis pe youtube: Distractis

Distractis înseamnă acum Ioan Gyuri Pascu, Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu și Florin Constantin.

Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Sediul Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Produs de Guevara Events. Bar oficial: Shto College Bar. Bistro oficial: Jaxx.