Digitalizarea sectorului public cu soluţia software de inventariere Optimall SMIS by AROBS

de | | 2 Minute

Digitalizarea sectorului public cu soluţia software de inventariere Optimall SMIS by AROBS

Inventarierea activelor şi a mijloacelor fixe reprezintă un proces esenţial în activitatea şi funcţionarea unui instituţii publice. Prin inventariere şi managementul patrimoniului, orice instituţie din sectorul public poate deţine control total asupra dinamicii stocurilor. Inventarierea este un proces laborios care trebuie efectuat constant şi care implică resurse umane, timp, bani şi consumabile. Pentru a facilita inventarierea patrimoniului, dar şi pentru a micşora semnificativ mijloacele implicate şi timpul de lucru, Optimall SMIS vine cu cea mai bună variantă de software, destinată digitalizării sectorului public.

Ce înseamnă inventarierea patrimoniului în sectorul public

Activitatea instituţiilor sectorului public implică o gestionare a tuturor activelor, proces care se realizează printr-o inventariere foarte riguroasă şi exactă. În plină eră tehnologică, Optimall SMIS by AROBS vine în întâmpinarea nevoilor instituţiilor publice cu soluţii digitale pentru inventarierea patrimoniului, soluţii care oferă o serie de avantaje şi beneficii.

Prin inventarierea patrimoniului, instituţiile publice pot avea o situaţie foarte clară în ceea ce priveşte toate mijloacele fixe şi obiectele de inventar incluse în dinamica activităţilor specifice. Soluţia software de inventariere vine în sprijinul instituţiilor publice cu posibilitatea de a-şi spori productivitatea. Aceasta oferă variante de scanare rapidă, centralizare şi înregistrare a tuturor mijloacelor şi obiectelor de inventar, dar și posibilitatea de a genera rapoarte personalizate specifice oricărui tip de organizație.

Pe lângă Optimall SMIS, AROBS a implementat și SFA pentru automatizarea forței de vânzări, și multe alte soluții eficiente pentru a digitaliza afacerea ta.

Beneficiile utilizării Optimall SMIS

Alegând utilizarea soluţiilor oferite de Optimall SMIS by AROBS, orice instituţie din sectorul public poate beneficia de efectuarea unei inventarieri de patrimoniu sigură, eficientă şi în parametri prevederilor legale aflate în vigoare.

Inventarierea prin folosirea aplicaţiei mobile permite îmbunătăţirea eficienţei, soft-ul ajustând automat nivelurile stocurilor şi depistând nevoile cererii în curs, totul într-un timp foarte scurt. Prin adoptarea digitalizării, instituţiile publice beneficiază de optimizarea proceselor specifice activităţii acestora, precum şi de posibilitatea de a se adopta cele mai bune decizii în vederea achiziţionării de bunuri.

Cum funcţionează Optimall SMIS

Soluţia de digitalizare a proceselor de inventar Optimall SMIS permite utilizatorilor să efectueze inventarierea patrimoniului, pe baza listelor din aplicaţia Back Office Optimall SMIS. Această aplicaţie este interfaţată cu ERP-ul instituţiei, permiţându-se astfel  extragerea tuturor datelor din sistemul de gestiune necesare inventarierii. Aceasta va fi instalată pe server-ul instituţiei, şi va putea  fi accesată de pe orice tip de device conectat la reţea.  Aplicaţia mobilă cu ajutorul căreia se scanează obiectele de inventar se instalează pe un smartphone.

Hai să digitalizăm împreună afacerea ta!