Detoxifiere în câțiva pași simpli | Casa Holvital 

de | | 3 Minute

Detoxifiere în câțiva pași simpli | Casa Holvital 

Citisem recent un articol despre obiceiurile sănătoase și modalitățile prin care acestea pot fi adoptate în rutina zilnică. Regula de bază, principiul esențial este, așa cum se prezenta în articol, repetarea obiceiului pe care vrei să-l incluzi în viața ta pe durata a 90 de zile. Imediat ne-am gândit la ce am vrea să adoptăm în viețile noastre. Să fim mai calmi și să gestionăm mai bine stresul, să știm să ne relaxăm și să prețuim momentele de intimitate cu noi înșine, să ne alimentăm mai bine și să avem mese regulate, să ne mișcăm mai mult și, desigur, să comunicăm mai mult și mai eficient cu oamenii din jur. Toate acestea timp de 90 de zile!

Este, într-adevăr, o provocare. Însă, ca soluție, credem că cel mai eficient ar fi o abodare diferită de cele încercate până acum. Este mult mai ușor să adopți un obicei într-un mediu care te stimulează și te coordonează în acest demers.
Cursurile motivaționale sunt, desigur, o opțiune pentru mulți oameni, însă nu toți ne putem lasă convinși de argumentele și soluțiile oferite de acestea.

Căutând alternative am descoperit Casa Holvital. Am rămas plăcuți impresionați să aflăm că pe lângă faptul că oferă o paletă largă de servicii – diverse tipuri de masaj, consiliere, yoga, programe de detoxifiere a organismului, oferă un lucru care nu poate fi găsit cu ușurință – motivație și echilibru.

Prin Cluj, în căutarea energiei pozitive I

Cum poți găsi energia pozitivă în mijlocul agitației urbane?

Prima indicație venită din partea specialiștilor, de fapt, sugerată de atmosfera Casei Holvital, este amenajare aspațiului. Plăcut și curat, în culori calde, cu aer înmiresmat de arome care îți provoacă emoții pozitive, cu muzică în surdină, dacă se poate. Efect benefic din prima clipă!

A doua sugestie nu se lasă mult așteptată pentru că fetele de la Casa Holvital, trei persoane care debordează de energie și calm, ne inițiază în arta relaxării întrebându-ne ce facem și ce ne dorim. În discuție, totul se clarifică și devine limpede, se așază într-un plan de 90 de zile, care include o cură de detoxifiere, ședințe regulate de yoga și masaj. Ne lipsea organizarea, nu motivația, iar în cadrul programului sugerat de Casa Holvital ne vedem puși în situația de a ne organiza eficient. Gata, scuzele nu mai reprezintă o soluție.

Prin Cluj, în căutarea energiei pozitive II

A treia indicație vine și ea, în consecință. Prin urmare, ne-am propus să ne organizăm timpul în așa mod încât în fiecare zi să facem câte puțin din ceea ce ne place. Nouă ne place să citim așa că ne-am gândit că o oră pe zi dedicată acestei indeletnici benefice pentru creier ar fi o măsură optimă. Sperăm să ajungem să mărim durata zilnică a acestei plăceri sănătoase.

Din această experiență, un lucru care nouă ne-a plăcut mult a fost interacțiunea cu specialiștii de la Casa Holvital – trei doamne extrem, extrem de pozitive și foarte bine pregătite. Un alt aspect care ne-a determinat să fim încrezători în ceea ce oferă centru de terapie de pe strada Câmpului nr.100 a fost atmosfera care îți induce rapid o stare de bine. Astfel, alternativa fiind găsită, nu ne rămâne decât să începem provocarea celor ,,90 de zile”.

Prin Cluj, în căutarea energiei pozitive