Descoperă gustul şi aromele Clujului la Restaurantul Aroma!

de | | 3 Minute

Descoperă gustul şi aromele Clujului la Restaurantul Aroma!

Departe de zgomotul orașului, trecând prin minunata livadă Palocsay și inspirând aerul curat, vei avea bucuria să poposești într-un local retras, intim și elegant.

Restaurantul Aroma reprezintă o oază de liniște și relaxare si îți oferă o frumoasă panoramă asupra orașului de pe Someș.

Intr-un decor elegant și bucurandu-te de priveliștea deosebită ce ți se desfășoară în fața ochilor, la Restaurantul Aroma echipa de bucătari condusă de către Chef Ionuț Lupu, finalist Top Chef 2013, te întâmpină cu un meniu a la carte diversificat, din bucătăria internațională, cu preparate mereu proaspete și savuroase și cu vinuri atent selecționate.

Restaurant Aroma Cluj

Restaurantul Aroma este locul potrivit unde poți să vii să iei masa cu prietenii, o cină romantică sau să organizezi un eveniment special. Vă puteți răsfăța cu preparate clasice, gustoase, pregătite exclusiv din ingrediente de o calitate superioară sau puteți să vă lăsați surprinși de preparate deosebite, care să vă incite gustul, făcând dintr-o simplă cină, o adevărată experiență!

Restaurant Aroma Cluj

Dintre aperitivele care vă pot ademeni, amintim: Trilogie din tartar de vită cu ou poşat, căprioară cu brânză de capră şi ton cu icre negre, sau Cuiburi din somon fume pe pat de cremă de brânză cu ouă de prepeliţă, salată crispy şi icre roşii, iar la categoria gustări calde irezistibile intră: Risotto cu hribi si aromă de trufe, Foaie gras cu piure de mere, anason stelat, mere caramelizate aromate cu trufe. Dacă sunteți fan pește vă recomandăm Fileul de somon crocant pe pat de ragu de ciuperci, spumă de păstârnac şi sos wasabi. Experiența și creativitatea echipei de bucătari se recunosc și în mâncărurile rafinate concepute, precum: Piept de rață caramelizat cu tokay şi piure de mazăre cu mentă, Caracatiţă la grătar cu chalotă marinată cu cimbrişor şi Saint Jaques meunier cu gălbiori, Cotlet de porc mangaliţă în crustă de cacao, cartofi gratinaţi, varză de bruxelle şi sos din panceta.
Oricare dintre preparate pe care le veți alege, lăsaţi-vă surprinşi la final de gustul unui desert deosebit, precum un Mousse de ciocolată umplut cu piure de zmeură şi piper roşu, glazurat cu ciocolată albă.

Restaurant Aroma Cluj

Restaurant Aroma Cluj

La Restaurantul Aroma se pot organiza petreceri private și corporate, sălile noastre modulare se pliază pe cerintele clienților, având o capacitate adaptabilă, găzduind între 40 și 110 persoane. Orarul standard de funcționare al restaurantului este între orele 13:00 si 23:00, însă suntem flexibili solicitărilor clienților și ne adaptăm evenimentului vostru!

Restaurant Aroma Cluj

Descoperă Aromele Clujului la Restaurantul Aroma!

Sala de evenimente Sara Restaurant Aroma Cluj (20)