Deschiderea Târgului de Crăciun Cluj – bucuria din inima orașului

de | | 2 Minute

Deschiderea Târgului de Crăciun Cluj – bucuria din inima orașului

Cum se știe că suntem mari iubitori de Crăciun și sărbătoare, anul acesta Clujul ne face o surpriză. Ce să vezi, nici el nu mai are răbdare. Astfel că, vineri, 23 noiembrie 2018 în Piața Unirii va fi deschiderea Târgului de Crăciun Cluj. Reîmprospătat cu noutăți și surprize, târgul va respecta același stil ludic precum anul trecut: decorații colorate și mesaje sugestive exprimate jovial.

Unim oamenii, reunim familionul! – este sloganul sub care se va desfășura activitatea „ crăciunistică” în acest an. Cum anul trecut s-a pus accentul pe ideea de familie și reuniune, în anul Centenar ne concentrăm pe uniune și „ împreună” sub egida cărora a fost posibilă și Marea Unire din 1918. Atmosfera de la târg dorește să ne insufle o comuniune puternică cu cei din jurul nostru, indiferent de cultură și naționalitate.

Noi experiențe senzoriale

Pentru iubitorii decorațiilor de Crăciun avem vești bune. Inițial s-a anunțat că nu vom avea brad de Crăciun în Piața Unirii și că vor fi împodobiți cei din jurul bisericii. Nu că ar fi fost un lucru rău, având în vedere că această măsură fusese adoptată din dorința de a minimiza tăierea brazilor, însă, probabil că ar fi arătat puțin diferit. Dar cum în Cluj avem cetățeni cu inimă bună, un locuitor din Turda a donat bradul pe care îl avea în curte, care trebuia tăiat pentru că i-a venit timpul urmând să fie făcut lemne pentru foc. Acum însă va sta impunător în inima Clujului.

Căsuțele albe vor împodobi și în acest an Piața Unirii. Însă vor fi și noutăți: căsuțe noi cu bunătăți și cadouri, mirosuri aromate, gusturi delicioase, specifice sărbătorilor de iarnă.
În acest an se pune accentul și pe crearea de experiențe cu amintiri frumoase. De aceea, fiecare săptămână va avea o anumită tematică în jurul căreia se vor construi toate activitățile. Astfel, prima săptămână se va concentra pe muzică, în cea de a doua ne vom bucura de Moș Nicolae, săptămâna a treia va creea experiențe culinare diverse, în săptămâna a patra ne pregătim de cadouri pentru cei dragi, iar ultima săptămână este dedicată jocurilor și filmelor.

Începe unul dintre cele mai frumoase târguri din oraș, și cu siguranță cel mai îndrăgit. Haideți să îl vedem #împreună!

PROGRAMUL WEEKEND-ULUI INAUGURAL

Vineri, 23 noiembrie
19:00 – Deschiderea Târgului de Crăciun Cluj și aprinderea luminilor
19:30 – Concert Compact B
20:30 – Concert Cobzality

Sâmbătă, 24 noiembrie
15:00 – Jocurile muzicale de iarnă
17:00 – Spectacolul muzical FunTasticii – în căutarea talentului
19:00 – Concert Rareș Mariș
20:00 – Concert PHOENIX

Duminică, 25 noiembrie
17:00 – Mickey și Magicianul
18:30 – Povești la gura sobei
19:30 – 100 de ani de muzică într-o sută de minute

Foto: Târgul de Crăciun