Alătură-te comunității pasionate de motociclism la deschiderea poligonului Transylvania Moto Academy

de | | 2 Minute

Alătură-te comunității pasionate de motociclism la deschiderea poligonului Transylvania Moto Academy

În acest weekend, Transylvania Moto Academy își va inaugura poligonul dedicat motocicliștilor prin intermediul unui eveniment special care îl va avea ca invitat pe Ferry Fodor, campionul național Rally Raid clasa Moto Pro. Deschiderea oficială va avea loc pe data de 13 mai la Centrul Agro Transilvania Cluj SA și va include o serie de activități captivante. 

Participanții la eveniment vor avea ocazia să învețe secretele și trucurile de conducere avansată ale lui Ferry Fodor, instructor de conducere defensiv la cea mai prestigioasă școală de profil din Marea Britanie. De asemenea, vor putea testa cele mai noi modele de motociclete BMW, Yamaha, Benelli, Kawasaki și Motorrad Grup West Premium și vor putea participa la mini-cursurile și concursurile oferite de companie, cu șansa de a câștiga premii de la partenerii evenimentului: BoraMoto și MotoMus.

Alătură-te comunității pasionate de motociclism la deschiderea poligonului Transylvania Moto Academy (1)

Evenimentul va fi marcat și de prezența reprezentanților SMURD și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, care vor oferi un curs de prim ajutor special pentru motocicliști. De asemenea, agenți rutieri pe motociclete din cadrul Poliției rutiere vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi și pentru a ajuta la prevenirea accidentelor.

Prin deschiderea noului poligon pentru pasionații de motociclete, Transylvania Moto Academy oferă oportunitatea de a experimenta cele mai noi și mai avansate tehnologii și tehnici de conducere a motocicletelor, într-o atmosferă plină de pasiune pentru motociclism. 

Detalii despre eveniment și despre rezervări pot fi găsite pe pagina de Facebook Transylvania Moto Academy și pe cea a evenimentului.

Alătură-te comunității pasionate de motociclism la deschiderea poligonului Transylvania Moto Academy (3)

Despre Transylvania Moto Academy

Misiunea Transylvania Moto Academy este prevenirea accidentelor cu motociclete, prin oferirea de cursuri de formare profesională pentru motocicliști care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de conducere și să devină mai siguri și încrezători pe șosele. Aceasta oferă o experiență de învățare distractivă și relaxantă, cu oameni pasionați de motociclism și oportunități de a întâlni și a socializa cu alți motocicliști experimentați.


Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.