Ești dependent de cafea? Recunoaște și fii o parte din comunitatea Coffee Addicts!

de | | 4 Minute

Ești dependent de cafea? Recunoaște și fii o parte din comunitatea Coffee Addicts!

Există un spațiu în Cluj unde iubitorii și dependenții de cafea sunt nu doar tolerați, ci înțeleși, așteptați, invitați și încurajați. Un spațiu care vine în întâmpinarea ta, actual sau viitor dependent de cafea, nu doar pentru a-ți satisface nevoia de a savura magica licoare, cât pentru a-ți oferi siguranța afectivă de apartenență la grup. Un fel de „știm, te înțelegem și suntem aici, alături de tine. Nu te judecăm, ci te acceptăm așa cum ești.”

Astfel, dacă te poartă pașii pe Regele Ferdinand, pe la nr. 9, curiozitatea te va îndemna să treci pragul la Coffee Addicts. Știi instinctiv că vei găsi aici o comunitate care te va primi cu brațele deschise.

Povestea Coffee Addicts

Povestea Coffee Addicts a început cu un nume spontan și alte căutări acerbe ulterioare. A continuat cu profilul unuia dintre inițiatori transpus în logo și o dorință de a transforma nevoia de cafea (căci toți trebuie să ne trezim dimineața și bâjbâim disperați după ajutor) în plăcerea de a bea cafea.

Pasul 1: acceptă că ai o adicție.
Odată cu acceptarea, s-a stabilit și numele cafenelei: Coffee Addicts a fost prima idee spontană pentru a denumi spațiul de pe Regele Ferdinand 9, iar după trei luni de alte căutări și răzgândiri, s-a revenit la el.
De ce? Pentru că ideile spontane vin de undeva din esența noastră. Ești un dependent de cafea care vrea să se simtă bine alături de alții care-i împărtășesc pasiunea. Și e în regulă să fii mândru de asta.

Cei de la Coffee Addicts pregătesc un întreg arsenal pentru a te face să te simți confortabil: haine, stickere, obiecte cu design propriu, specific dependenților de cafea. Iar idei simpatice au cu duiumul, le-o fi inducând aroma de cafea multă inspirație și creativitate.

dependent de cafea cluj coffee addicts

Pasul 2: alătură-te comunității –» Micile bucurii ale vieții devin cu adevărat prețioase în momentul în care le împărtășești cu ceilalți.

Scopul nu e doar să bei cafea”, e ideea de a vorbi, de a interacționa plăcut cu alți cafengii, de a face parte dintr-o comunitate.

Desigur, cu multă atenție la detalii. Detalii legate de modul de preparare a cafelei, căci măcinătura ar trebui să fie în funcție de temperatură și umiditate, detalii legate de ambianța și atmosfera locului, ca design, ca fundal muzical, detalii ce țin de interacțiunea dintre oameni.

Iar în acest sens, Coffee Addicts se mută mai aproape de oameni, ieșind din cafeneaua din zona centrală și participând la diverse evenimente dragi comunității. De exemplu, a fost grozav să observi alți iubitori de cafea sus, pe Cetățuie, cu ocazia Jaxx Rock Battle – Zilele Clujului. Cea mai bună cafea e cea făcută și savurată în aer liber, aflăm de la dependenții de cafea. Astfel de ieșiri se vor mai face, se pun la cale chiar întâlniri și realizarea unui grup special, destinat iubitorilor de cafea.

Și, din fericire, în Cluj începe să se dezvolte, treptat-treptat, cultura cafelei bune, de calitate. Învățăm să o apreciem, să o recunoaștem, să o căutăm.

Povestea ta care e? Pe care ramură îți vei găsi locul?

Arborele și micii duzi coffee addicts își țes poveștile despre cafea neobosiți… Vei găsi idei ramificate de-a lungul multor luni de zile, creativitate cât cuprinde peretele, sugestii primite de la cafengiii care au trecut pragul la Coffee Addicts. Printre ele, printre idei și ramuri de copac, îți vei găsi și tu locul.

dependent de cafea cluj coffee addicts

Poate ești ca funcționarul serios care profită de câteva minute de pauză și își savurează magica licoare într-un Coffee Bank.
Sau poate (sperăm totuși că nu!) ești ca pacientul aflat pe un pat de spital, ale cărui singure momente de fericire sunt aduse de Coffee Hospital.

La un nivel cu totul periculos, te poți regăsi în Coffee Jail – e ramura celor care nu mai au nici o scăpare.
Iar într-o zonă a libertăților depline, chiar și pe vreme ploioasă, te poți așeza alături de alți cafengii la Coffee Fest. Iar dacă ți-e poftă de bălăceală, aruncă-te în Coffee Pool!

Pentru cei care au aspirații înalte, universale și abstracte, mai sunt locuri în Coffee Heaven sau Moon Coffee.

dependent de cafea cluj coffee addicts

Ca toți oamenii pasionați de ceva, echipa Coffee Addicts se află într-o continuă căutare a cafelei ideale, a cafelei interesante, a cafelei inedite. Pe Regele Ferdinand 9, când se dă stingerea și noaptea calmează agitațiile urbane, se fac aici experimente nocturne pe cafea, pornind de la teoriile unei cafele perfecte, dar personalizând după gust, cantitate, factori specifici ambianței.

Dacă simți că e cazul să te simți acceptat, tu și pasiunea ta neînțeleasă pentru cafea, dacă ești dependent de cafea, noi am găsit locul bun și ți-l recomandăm. Ne-am găsit și ramura preferată din Dud, îți facem loc și ție!

dependent de cafea cluj coffee addicts