De vorbă cu Moș Crăciun – în direct | Golden Party

de | | 2 Minute

De vorbă cu Moș Crăciun – în direct | Golden Party

De vorbă cu Moș Crăciun » Se anulează Crăciunul anul acesta? Oare Moș Crăciun și spiridușii s-au îmbolnăvit și ei? Are rost să împodobim bradul, pregătim scrisorile, punem dorințe și intra în spiritul Crăciunului? Noi spunem că da! Crăciunul e o stare pe care nu poate nimeni să ne-o răpească!

Toate obiceiurile și tradițiile care vin odată cu sărbătorile de iarnă, ne aduc împlinire sufletească. Nu putem renunța la mirosul cozonacului și al portocalelor, la luminițele care ne încălzesc sufletele și mai ales, la persoanele dragi alături de care ne simțim acasă.

Cum facem însă toate astea și să rămânem totuși în siguranță? Mutăm Crăciunul în online! Moș Crăciun a fost pus la punct cu tehnologia, iar spiridușii i-au făcut cont de Facebook. Știe că este un an dificil, așa că se adaptează pentru a fi alături de toți cei care cred în magia Crăciunului.

În caz că nu ți-ai dat seama până acum, avem vești bune pentru tine! Crăciunul nu se anulează! Moș Crăciun realizează poate cea mai îndrăzneață idee a spiridușilor Golden Party, intrând în direct duminică, 6 decembrie, ora 20:00. O împodobească bradul, o să își spună povestea și o să vă răspundă întrebărilor și curiozitățiilor pe care le aveți.

De vorbă cu Mos Craciun

Moș Crăciun și prietenii lui vă încurajează să fiți alături de toată familia și să vă asigurați din timp că aveți cele necesare pentru a urmări transmisiunea live (dispozitiv, conexiune la internet și bună dispoziție). De asemenea, sunteți încurajați să fiți activi în secțiunea de comentarii care o să apară la transmiunea live. În acest fel, Moș Crăciun o să poată interacționa cu voi.

Dați de știre la toți prietenii și haideți să îi arătăm lui Grinch că nici anul acesta nu ne poate fura Crăciunul! Evenimentul De vorbă cu Moș Crăciun este gratuit, însă ne-ar plăcea să realizăm un record, pentru cele mai multe persoane active care urmăresc transmisiunea live. Spiridușii au pregătit multe surprize pentru voi și abia așteaptă să vă cunoască.

Puteți urmări evenimentul aici, pe pagina prietenilor noștri de la Golden Party: https://www.facebook.com/events/1484916601707937/