De vazut: expozitia Metafore Incandescente

de | | 2 Minute

De vazut: expozitia Metafore Incandescente

 

Arta – creația atât de gingașă a Timpului este destinată înțelegerii atâtor de puțini și totuși, din când în cînd iese din matca ei, mai strălucitoare ca oricare alt obiect lumesc. Arta – lutul din care este modelată eternitatea este darul divin pentru cei care caută nemurirea, nu în carne, ci în spirit… Prea puțini sunt cei care, ghidați de curiozitate îi caută sensurile și prea puține sunt spațiile în care o găsim nealterată, în cetăți și refugii cu care Timpul a înnobilat-o – muzeele.

De vazut: Expozitia Metafore incandescente

În perioada 29 octombrie – 23 noiembrie 2014, Muzeul de Artă va găzdui o expoziție de artă contemporană pe care nu trebuie să o ratați: Metafore incandescente. Acest eveniment reunește creațiile a 35 artiști, recunoscuți la nivel național, cât și internațional, fiind prezentate lucrări reprezentative pentru toate ramurile artelor decorative ale focului: ceramică, sticlă, asamblaje complexe (din metal, sticlă, piatră şi lemn), email şi nu în ultimul rând lucrări de bijuterie.

De vazut: Expozitia Metafore incandescente

Metafore incandescente” este o expoziție în care FRUMOSUL este materializat în formă și culoare, în textură și în peregrinările creative ale spiritului talentat al artiștilor care au expus.

De vazut: Expozitia Metafore incandescente