De sărbători, Hotel Transilvania se pregătește cu oferte promoționale

de | | 2 Minute

De sărbători, Hotel Transilvania se pregătește cu oferte promoționale

Nu e niciodată prea devreme să ne plănuim vacanțele și petrecerile pentru cele mai frumoase momente ale anului: Crăciunul și Revelionul. Și ce poate fi mai potrivit decât să ne bucurăm de aceste sărbători chiar în centrul Clujului? Acolo, cel mai vechi hotel din oraș reușește în continuare să se impună cu un aer proaspăt de noblețe și eleganță.

Hotel Transilvania își prezintă cu generozitate ofertele de sărbători și este util să ne îndreptăm atenția spre locația excelentă a acestui hotel de 3 stele, aflat pe strada Regele Ferdinand, numărul 20. Prevăzătoare și atentă la nevoile clienților, echipa Hotel Transilvania pune la dispoziția oaspeților un set de oferte atrăgătoare pentru microrevelion, noaptea de Revelion și, desigur, ajunul Crăciunului.

Noutăți de sărbători la Hotel Transilvania

Ajunul Crăciunului este acel moment din an în care, alături de familie și de prieteni, trăim magia sărbătorilor cu recunoștință și bucurie. În dulcele spirit profund românesc, Hotel Transilvania pregătește o seară de Crăciun ideală, la un preț promoțional.

Crăciun  cină specială, cu preparate culinare tradiționale și vin fiert, la tariful unic de 100 ron / persoană

O seară între prieteni, în care să vă bucurați de rezultatele excelente ale firmei de peste an, în care să faceți evaluarea echipei într-o manieră călduroasă și să profitați de atmosfera elegantă a hotelului Transilvania:

Microrevelion – pentru grupuri de minim 10 – maxim 30 de persoane – de la 120 ron / persoană

Noaptea de Anul Nou va fi senzațională și în 2017 la Cluj. Ca să fiți cât mai aproape de centrul orașului și să petreceți în atmosfera de gală a hotelului, alegeți oferta de Revelion 2018 Hotel Transilvania:

Revelion – pentru grupuri de minim 10 – maxim 30 de persoane – preț fix 200 ron / persoană

Pentru a afla meniurile puse la bătaie cu ocazia acestor evenimente deosebite, precum și pentru orice alte informații, urmăriți site-ul oficial și pagina de Facebook Hotel Transilvania.
Pentru informații și rezervări, vă stau la dispoziție numerele de telefon: 0264 59.44.29 sau 0732405543.

Adresă: str. Regele Ferdinand nr.20, Cluj-Napoca
Contact:
Telefon: 0264 594 429
Website