Trecerea de la iarnă la primăvară via Smida

de | | 2 Minute

Trecerea de la iarnă la primăvară via Smida

Departe de lume, totuși aproape de Cluj-Napoca, Smida este unul dintre acele sate românești de munte unde încă te simți (cel) mai aproape de cer, natură, divinitate. Fiecare dintre noi vrem, la un moment dat, să fugim din închisoarea lui „de la 9 la 18” și să plutim deasupra oricărui „trebuie”. Din nou, răspunsul este Smida.

La doar 90 de kilometri asfaltați față de Cluj-Napoca, acest sătuc muntenesc ne așteaptă cu brațele deschise, să ne treacă pragul peste orice fel de impedimente (psihice, emoționale, sufletești), ca să ne eliberăm, să ne dăm frâu liber în a ne regăsi și ca să ne încărcăm cu energia necesară pentru a face lucrurile mărețe pe care suntem meniți a le face.

primăvară via smida cluj (2)

Tratamentul natural al stresului de zi cu zi se face, odată ajunși în Smida, la Smida Park, un resort cu 10 camere în care se pot acomoda 30 de persoane, unde există și un restaurant cu meniu tradițional românesc (cazarea se poate face cu mic dejun, demipensiune – mic dejun și cină sau pensiune completă – toate cele 3 mese). Piscina cu sistem de înot contra curentului, Jacuzzi-ul și sauna au și ele menirea de a ne relaxa, la fel ca ping-pong-ul, darts-ul, jocurile de societate (Activity, Monopoly, Catan ș.a.), cele video (Wii), karaoke-ul sau restul alternativelor de petrecere a timpului liber. Și foișorul cu grătar și cuptor de afară, ori balansoarul și leagănele au rolul de a ne destinde, așadar, fie că alegem să stăm înăuntru sau să ieșim afară, orice colțișor ne oferă ceva pentru recăpătarea stării de bine.

Februarie-martie chiar este o perioadă prielnică pentru a face și noi, ca natura, trecerea la o stare mai plină de viață, la o renaștere, iar un sejur la Smida Park poate face această trecere numai bine. De aceea, pe parcursul lunii februarie, vă puteți bucura de toate bunătățile resortului profitând de următoarea ofertă: cazare 2 nopți (oricând în timpul săptămânii, adică între zilele de duminică și joi) pentru 2 persoane la un preț special: 540 de lei, ce include: 2 nopți de cazare pentru 2 persoane într-o cameră, cu demipensiune (mic dejun și cină)și accesul la facilități.

Nu mai stați pe gânduri, așadar, și, dacă țineți la sănătatea voastră (fizică și mintală), detașați-vă de tot ceea ce se întâmplă în jur și căutați-vă refugiul la Smida.

Articol scris de Larisa Ionesi

Adresă: sat Smida, comuna Beliș (Parcul Natural Apuseni), județul Cluj
Website: www.smidapark.ro
Adresă de e-mail: [email protected]
Număr de telefon: 0754 076 413

primăvară via smida cluj (3)