De ce jocul de Baccarat nu este așa de complicat precum pare?

de | | 4 Minute

Jocul de Baccarat nu este chiar prima opțiune a jucătorilor. De cele mai multe ori, jocul de Blackjack reușește să inițieze majoritatea jucătorilor și să îi facă pe cei experimentați să se orienteze tot către celebrul joc de 21. Dar cu toatea aceste, vei vedea mereu mese de Baccarat unde se află destul de mulți jucători. Restul de jucători care nu se ating niciodată de o masă de Baccarat consideră jocul ca fiind destul de complicat. Dar în realitate, nu este chiar adevărat. Care este misterul din spatele jocului de Baccarat?

De ce pare Baccarat-ul complicat?

Există mai multe motive pentru care jocul de Baccarat ar putea fi catalogat ca fiind complicat. Majoritatea jucătorilor care beneficiază de bonusuri fara depunere nu și-ar dori să treacă de la un joc clasic de Blackjack la ceva ce seamănă cumva tot cu Blackjackul. Dacă mai are și câteva reguli schimbate și mai complicate, deja Baccaratul este catalogat ca fiind un joc care la prima vedere pare complicat. De exemplu, în primul rând, ceea ce creează foarte multă confuzie este că din toate câștigurile pe care le vei realiza la Baccarat, bankerul îți va lua un procent.

Această acțiune creează confuzie în rândul jucătorilor deoarece este destul de greu să ții pasul cu un calcul simplu și să nu reușești să îți mai calculezi cum trebuie câștigurile și pierderile. O altă caracteristică ușor ciudată este cea legată de tabelul de scor unde jucătorii începători ajung să fie prinși foarte repede deoarece ei consideră că acele scoruri ar fi importante pentru următoarele runde care vor urma. Acest lucru provoacă o confuzie foarte mare, dar din punct de vedere al jocului, acele tabele nu au niciun impact și nici nu oferă vreo informație importantă.

Jucătorii care vin cu experiența de la Blackjack vor avea o surpriză când vor afla că unele cărți din Baccarat nu valorează niciun punct. Culmea, există cărți pe care dacă le primești, nu vor valora nimic, iar asta poate fi o surpriză pentru jucătorii care nu au mai încercat Baccarat. Jocul de Baccarat pare complicat pentru că nu este suficient de popular. Sigur nu ai foarte mulți prieteni care joacă și implicit nu vei avea de unde să afli informații.

denumiri-baccarat

Înțelegerea denumirilor din Baccarat

Faptul că trebuie să înțelegi denumirile din Baccarat complică destul de mult lucrurile deoarece nu prea ai ce denumiri să înțelegi. Într-un mod cât mai simplu spus, jocul de Baccarat nu are decât 3 pariuri distincte. Dacă le vei înțelege, vei reuși să stăpânești jocul. Dar este important să știi ce înseamnă partea bankerului. Adică acel comision pe care cazinoul ți-l va lua chiar dacă ești câștigător. Să începem cu pariurile. Acestea sunt de trei tipuri, pariul pe mâna jucătorului, pe mâna bankerului și pe rezultatul de remiză.

O denumire care poate provoca puțină confuzie apare când jucătorii interacționează cu partea bankerului, adică acel comision de 5% din câștig. Dacă vei plasa un pariu de 100 RON pe mâna bankerului și vei câștiga 200 RON, vei primi doar 195, deci 5 RON tot vor rămâne la cazino. Trebuie doar să te obișnuiești cu noile denumiri și să nu le confunzi cu cel din Blackjack pentru că atunci apar cele mai multe probleme.

nu-este-asa-complicat

Nu este așa de complicat precum pare

După toate concluziile pe care le-am tras am reușit să înțelegem defapt că Baccaratul nu este atât de complicat, iar principala problemă este că jucătorii doar cred că este. După cum ai putut vedea și tu, jocul de Baccarat este destul de simplu, iar toate principiile din joc se aplică într-un mod cât mai simplu. Ai doar trei pariuri de făcut și va trebui să fii mai atent la câștiguri deoarece plătești comision pentru ele. În rest, jocul este destul de generic, simplu și poate deveni extrem de distractiv dacă îi acorzi o șansă.

Dacă vei reuși să îți amintești că unele cărți nu au puncte, asul are un punct, iar tabela de scor nu ar trebui să te distragă în niciun fel, ești pe drumul cel bun. Dacă încă nu ești suficient de pregătit sau nu crezi că este momentul să intri într-o sesiune de Baccarat pe bani reali, ar trebui să te joci gratis într-un mod demo pentru a înțelege fiecare principiu.

Concluzie

Deci, de ce jocul de Baccarat nu este așa de complicat precum pare? Pentru că regulile sunt simple, jocul este simplu, iar efortul pe care trebuie să îl depună un jucător este mai mic decât la Blackjack. Dar cu toate acestea, jocul nu este prima decizia a celor mai mulți jucător, deci într-un fel sau altul unii dintre noi credem că este un joc greu. Dacă ajungi să înțelegi regulile, vei vedea că jocul este mai simplu decât crezi.


Articol publicitar
Decizie Licență clasa a II-a pentru persoanele afiliate, Nr. 1879 / 20.10.2016.
Participarea la jocurile de noroc este interzisă persoanelor cu vârsta sub 18 ani.
Astfel de activități pot crește riscul de adicție. Consultați www.jocresponsabil.ro, 0800 800 099.