S-a dat startul inscrierilor la campionatul de Streetball CSR League

de | | 2 Minute

S-a dat startul inscrierilor la campionatul de Streetball CSR League, editia 2016

SmartPlan Agency, cu sprijinul A.C.S. U-BT Cluj-Napoca (castigatoarea Cupei Romaniei in 2016), al Asociatiei Judetene de Baschet Cluj si al Directiei Judetene de Sport si Tineret, vor lansa in 9-10 iulie 2016 prima editie a CSR League (CAMPIONATUL NATIONAL DE STREETBALL – baschet 3 la 3)
Campionatul va gazdui meciurile 3 la 3 ale echipelor formate din jucatori amatori si profesionisti cu varsta minima de 18 ani.

“Este un proiect cu caracter umanitar, toate sumele stranse din taxele de participare si din concursurile organizate pe website-ul campionatului fiind donate Fundatiei Romane pentru Copii, Comunitate si Familie, Cluj in vederea sprijinirii celor 3 centre de zi in care fundatia ingrijeste copii proveniti din familii nevoiase, sau cu probleme sociale. Problema abordata in cadrul campaniei vizeaza combaterea tuturor formelor de violenta impotriva copiilor: violenta fizica, emotionala, sexuala, in cadrul familiei, dar si al institutiilor de educatie si protectie sociala.” – Razvan Radu, CEO Smartplan Agency.

Campionatul va avea loc in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, unde se vor desfasura meciurile oficiale, concomitent pe doua suprafete de joc si pe platoul din fata Salii Sporturilor, unde vor avea loc activitati de divertisment impreuna cu sponsorii evenimentului, de training pentru copii si antrenament ale echipelor participante.

Programul competițiilor
09.07.2016 – ora 11 Deschiderea campionatului – cu participarea oficialităților din partea Asociației Județene de Sport, Clubului sportiv ACS U-BT Cluj și a vedetelor ambasadori de cauză 09.07.2016 – 10.07.2016 Campionatul Național de Streetball CSR League – 18+ ani, mixt, echipe înscrise din partea amatorilor de baschet, companiilor, freelancerilor 09.07.2016 – CSR League Party Petrecere pentru echipele participante și spectatori. 10.07.2016 – ora 19

Inchiderea campionatului și festivitatea de premiere.
Noutatea in cazul acestui tip de eveniment sportiv consta in faptul ca SmartPlan Agency va pregati campionatul CSR League exclusiv pentru atragerea de finantari catre FRCCF. Astfel, intreg bugetul colectat din taxele de participare ale echipelor si din donatiile stranse prin participarea la concursurile organizate pe website va fi donat FRCCF pentru sustinerea celor 3 centre de zi.

Inscrierile se pot face pe website-ul campionatului www.csrleague.com