Dăruieşte un zâmbet de Crăciun

de | | < 1 Minute

Dăruieşte un zâmbet de Crăciun

Polus Center împreună BW Photo Booth organizează în perioada 11-22 decembrie 2015, campania Dăruieşte un zâmbet de Crăciun. În cadrul acestei campanii toţi clienţii centrului comercial care îşi vor face fotografii cu Moş Crăciun pot oferi donaţii către Asociația Autism Transilvania.
Clujenii sunt invitaţi cu mic cu mare la Atelierul lui Moș Crăciun ce se desfăşoară în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din Polus Center, în perioada 11-22 decembrie 2015. În cadrul evenimentului toţi cei prezenţi îl vor cunoaște pe Moș Crăciun și vor putea face o fotografie cu acesta. Amintirea acestui moment poate aduce o bucurie celor 94 de copii de la Asociația Autism Transilvania. O parte din încăsari vor fi donate pentru a sprijini proiectele asociaţiei.
“Mulţumim partenerilor pentru oportunitatea de a informa clujenii despre nevoile copiilor cu autism. Din donaţiile oferite cu drag de clujeni vom achiziţiona materiale educative speciale pe care le vom folosi în activiţătile terapeutice. Vă suntem recunoscători fiecaruia pentru bucuria pe care o faceţi copiilor noştri.” a declarat Nicoleta Niste, director executiv al Asociaţiei Autism Transilvania.
Campanie desfășurată în perioada 11-22 decembrie 2015, cu sprijinul Polus Center Cluj în parteneriat cu BW Photo Booth.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.