Daniel Taxi pregateste o aplicatie interactiva

de | | 2 Minute

Intr-un oras atat de dinamic si aglomerat precum Clujul, Daniel Taxi ofera clientilor sai servicii de calitate. Cu un numar de 360 de autovehicule, Daniel Taxi deserveste non-stop clujenii si turistii care vin sa viziteze Cluj-Napoca.

„Suntem unul dintre cele mai mari parcuri de operatori de transport din Cluj”, spune managerul Daniel Taxi, Daniel Oprea.

Iar acest lucru constituie un avantaj foarte mare. „Un atu este acela ca se lucreaza cu doi-trei soferi pe o masina, astfel ca aceasta se afla non-stop in trafic, pentru a prelua comenzile cllienților”, adauga proprietarul firmei Daniel Taxi.Pe de alta parte, „soferii lucreaza dupa un program bine stabilit si mai eficient din punct de vedere al calitatii si modului de lucru”.

Daniel Taxi incearca sa vina in sprijinul clientilor cu cat mai multe avantaje. De doua luni deruleaza un proiect de colaborare cu o firma importanta prin care clientii care calatoresc cu taximetrele Daniel Taxi pot beneficia de reduceri.

„De aproape doua luni suntem parteneri cu o mare firma care fidelizeaza clientii. Pe baza unui card clienții care apeleaza la serviciile noastre pot beneficia de un discount de 4%”, precizeaza managerul Daniel Oprea.

masina 1 Daniel taxi

Si tot cu scopul de a multumi clientii, Daniel Taxi pregateste o aplicatie online interactiva. Clientii vor putea da calificative taximetristilor si vor avea un acces mai rapid la taximetru. „Daniel Taxi va avea in curand o aplicatie online pentru clienti sai pentru ca acestia sa poata chema mult mai usor un taximetru atunci cand au nevoie”.

Aplicatia da posibilitatea si operatorului de transport sa se organizeze mult mai bine si astfel ca serviciul de taximetrie sa devina mai eficient.