Cvartetul Arcadia – premiul I

de | | < 1 Minute

Cvartetul Arcadia – premiul I la concursul international OSAKA!

Cvartetul Arcadia – premiul I In urma cu ceva timp, deschideam categoria ,,Clujeni cu care ne mandrim” si va prezentam intr-un articol Cvartetul Arcadia, un grup format din patru absolventi ai Academiei de Muzica ,,Gheorghe Dima” si actuali membri ai Filamornicii de Stat Transilvania.

Cei patru tineri ne-au reconfirmat faptul ca orasul nostru este pus pe harta internationala, in primul rand, de catre oameni talentati si merituosi!
Cvartetul Arcadia a participat la Concursul International de Muzica de Camera & Festa OSAKA. Talentul cvartetului a impresionat si le-a adus premiul I – care consta in 3 milioane de yen (23.000 euro) si un turneu de 10 concerte in Japonia, in toamna acestui an!

Una dintre cele mai importante competitii de acest tip din lume, concursul international OSAKA se tine o data la trei ani si a ajuns anul acesta la a opta editie.
Deoarece pe viitor membrii cvartetului Arcadia nu vor mai indeplini criteriile de varsta, aceasta a fost ultima editie a acestui concurs la care au mai putut participa – una care a ramas memorabila atat pentru ei, cat si pentru noi, cei care le apreciem munca si talentul!

Concursul s-a desfasurat in trei etape, iar selectia initiala s-a facut pe baza dvd-urilor trimise de catre partipanti, dintre acestia fiind selectati doar 10!

Le suntem recunoscatori celor de la Arcadia pentru imaginea frumoasa pe care au facut-o Clujului in cadrul acestei competitii, si le dorim succes in cadrul urmatoarelor evenimente internationale la care participa: concertul de la Londra din 5 iunie, precum si concertul pe care il vor sustine la Montreal, in luna august!!

Multumim, felicitari si mult succes!!

https://www.youtube.com/watch?v=7CTc7CJmvSM&feature=youtu.be