Cursuri gratuite de Krav Maga în Bună Ziua

de | | 2 Minute

Cursuri gratuite de Krav Maga în Bună Ziua

Școala Bukan de Krav Maga – Sony`s Dojo are o nouă locație, în cartierul Bună Ziua, pe lângă cea din Calea Moților. Noua locație a Școlii Bukan de Krav Maga, artă marțială israeliană pentru autoapărare, se află într-un cartier mai nou al Clujului.

Locuiești în cartierul Bună Ziua sau în apropiere? Școala Bukan de Krav Maga – Sony’s Dojo te așteaptă și la o locație nouă, cu același profesionalism și dedicare ca până acum.
Chiar dacă nu ai mai făcut nimic similar până acum, te provocăm să vezi ce înseamnă Krav Maga: între 19 și 30 aprilie poți participa gratuit la cursurile de la locația nouă, de pe Aleea Marin Preda, nr. 10-12, în spate la magazinul Oncos, la un minut de stația 21.

Noua sală are toate dotările necesare desfășurării cursurilor de Krav Maga, este echipată inclusiv cu o suprafața specială de antrenament pentru această artă marțială israeliană, tatami.

Cursuri gratuite de Krav Maga

Începând cu 19 aprilie 2016, se deschid două grupe noi de Krav Maga, pentru începători. Orarul cursurilor se va desfăşura în fiecare marţi şi joi între orele 19:00 – 20:30 sau 20:30 – 22:00.

În fiecare vineri recapitulăm și exersăm cele învățate la grupa deschisă tuturor nivelelor, între orele19:00 și 20:30.

Krav Maga, arta marțială israeliană de autoapărare, va fi predată exact așa cum a fost creată de fondatorul ei, Imi Lichtenfeld. Se va explica dinamica unui conflict și nu se va insista doar pe modul cum să te lupți.

Vei fi pregătit să faci față situațiilor fără reguli, precum sunt agresiunile în stradă, dar în același timp cum să le identifici, să le anticipezi și să eviți escaladarea conflictului într-o confruntare fizică. Această artă marțială îți dă încredere, te învață să fii mai bun decât ieri și nu neapărat să fii „un bătăuș”, ci mai degrabă să știi că ai putea face față unui conflict când se epuizează toate soluțiile pașnice și situația chiar o cere.

Tehnicile de Krav Maga vor fi predate de către Ioan Andrei Sonea – centură neagră şi Marius Grad – centură albastră

Cursuri gratuite de Krav Maga

Bonusuri:
Ai City Card? Beneficiezi de o reducere de 10%
Lucrezi în corporate și ai 7card? Îl poți folosi și la noi!