Cursa de Rățuște revine în Cluj-Napoca pentru a 5-a ediție!

de | | 2 Minute

Cursa de Rățuște revine în Cluj-Napoca pentru a 5-a ediție!

De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, cluburile Rotaract din Cluj-Napoca vă invită la cea mai amuzantă și colorată competiție din oraș: Cursa de Rățuște! Acest eveniment spectaculos, devenit deja o tradiție, promite să aducă zâmbete pe fețele copiilor și să strângă fonduri pentru o cauză nobilă.

Evenimentul va avea loc pe Râul Someș, rățuștele plecând de la Podul Rozelor până la finalul plajei Grigorescu, începând cu ora 14:00. Cursa de Rățuște este mai mult decât o distracție – este un gest de solidaritate pentru comunitatea din oraș. Fondurile strânse vor fi folosite pentru mobilarea a 10 saloane și reabilitarea sălii de așteptare din Institutul Oncologic “Dr. Prof. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Cum puteți participa:

– Adoptați o rățușcă pe cluj.cursaderatuste.ro cu o donație minimă de 10 lei

– Fiecare rățușcă numerotată va participa automat la cursa din 1 iunie

– Puteți adopta oricâte rățuște doriți, contribuind astfel la realizarea obiectivului cluburilor Rotaract

– Cele 10.000 de rățuște se vor întrece pe Râul Someș, iar cele mai rapide 30 vor fi premiate datorită partenerilor generoși

Voluntarii Rotaract vă așteaptă pe 1 Iunie în Parcul Rozelor de la ora 12:00, unde veți găsi rățuște suvenir și activități captivante pentru copii. 

După cursă, voluntarii Rotaract vor colecta toate cele 10.000 de rățuște din cauciuc, asigurând astfel protecția ecosistemului local și curățenia orașului.

Până în ziua cursei, veți găsi standul cu rățuște souvenir în alte două locații:

Weekend-ul care urmează – 25-26 mai la Iulius Mall 

În 30-31 mai la Zilele Clujului în Parcul Central

Pentru informații suplimentare și noutăți despre eveniment, urmăriți paginile de Facebook, Instagram și TikTok: @cursaderatustecluj

Despre Rotaract

Rotaract este o organizație de tineri voluntari dedicați acțiunilor caritabile în domeniile social, educațional și al sănătății. În Cluj-Napoca, cele cinci cluburi Rotaract colaborează constant pentru a aduce schimbări pozitive în comunitate.

Haideți să transformăm Ziua Copilului într-un prilej de bucurie și să contribuim împreună la un viitor mai bun pentru pacienții Institutului Oncologic!


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.