Curs Pregătire pentru Admiterea în Barou

de | | 3 Minute

Curs Pregătire pentru Admiterea în Barou

Data: 28 februarie 2015

Ora: 09:00

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Barou este singurul curs din ţară destinat celor care vor să susţină examenul de admitere în Barou în 2014 şi este un curs intensiv ce se desfăşoară pe parcursul a 6 weekend-uri.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este să te ajute să înţelegi modul de elaborare şi soluţionare a subiectelor de concurs din sesiunile de examinare din anii precedenţi pentru a le rezolva cu uşurinţă pe cele de la examenul de anul acesta, precum şi să înţelegi noutăţile legislative apărute în domeniu în ultimul an, cărora le vom acorda o atenţie specială.

*La curs se va lucra după Noul Cod Penal, abordând totodată diferenţele dintre noul şi vechiul cod.
Am structurat acest curs în 5 module susţinute de cei mai buni practicieni şi profesori din Cluj pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Barou:
Drept Civil
Drept Penal
Procedură Civilă
Procedură Penală
Organizarea şi Exercitarea profesiei de Avocat

ACEST CURS ÎŢI OFERĂ:
Un program de studiu complet care să te pregătească pentru examenul de Barou
O perspectivă clară şi concisa asupra celor 4 materii juridice din care se dă examenul
Studii de caz şi exerciţii care să te ajute să obţii un răspuns afirmativ la examen.
Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi renumiţi din Cluj pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului.
Exersarea modalităţii de abordare a grilelor de concurs
Metode de a-ţi consolida încrederea în sine şi în reuşită la examen

BENEFICII PENTRU TINE:
Acces la cei mai buni experţi şi profesori din Cluj
Pregătire completă, pentru toate probele de concurs
Înţelegerea noutăţilor legislative apărute recent
O pregătire performanta şi adaptată nevoilor tale
Suport de curs complet
O locaţie de curs ultramodernă
Băuturi şi gustări la discreţie
O comunitate formată din persoane cu interese comune
Diploma de participare

STRUCTURA CURSULUI:
Cursul are o durată de 6 weekenduri şi se desfăşoară sub formă de întâlniri bilunare în weekend (prelungit), timp de 8h/zi.
În total, am pregătit peste 110 de ore intensive de curs, astfel structurate încât să se îţi ofere cea mai potrivită pregătire pentru examenul de admitere în Barou. Astfel, în primul weekend vor avea loc întâlniri cu toţi lectorii din echipa cursului de pregătire pentru îndrumare, întrebări, structurarea materiei etc. Apoi, o dată la două săptămâni, în weekend, timp de 12 săptămâni, ne vom întâlni pentru modulele juridice, câte unul la fiecare întâlnire. Între întâlniri este pauză de două săptămâni pentru că tu să te poţi pregăti teoretic la fiecare materie. În ultimul weekend vom simula examenul de admitere în Barou. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simularea sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul individului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

LECTORI:
Echipa din spatele acestui curs este formată din cei mai buni profesori universitari şi practicieni din Cluj, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică. Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Barou.

LOCAŢIE:
ClujHub, str. Piteşti nr 19, în centrul Clujului.

CONDIŢII DE PARTICIPARE:
Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Barou 2015 are loc cu grupe optime de cursanţi pentru că fiecare să primească atenţia şi suportul necesar pregătirii pentru examen. Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea locului se va face în ordinea înscrierilor.

PREŢ:
Preţul cursului este 5900 lei. Foloseşte codul promoţional INTENSA2015 şi primeşti o reducere de 1200 lei! *pentru înscrierile ce se fac cu mai puţin de două săptămâni înainte de curs, codul promoţional devine invalid. Preţul cursului este deci: 4700 lei/persoană.
În preţ este inclus:
Accesul la toate orele de pregătire (drept civil, drept penal, procedura civilă, procedura penală, organizarea şi exercitarea profesiei de avocat);
Simularea examenului;
Coffe-break, gustări şi fructe pe durata cursurilor;
Materialele de pregătire.
* costul cursului se poate achita în 3 transe. Detalii la telefon 0729 246 950/0755 687 646.