Curățătoria ecologică de perne: Igienizează și parfumează perna pentru un somn odihnitor!

de | | 2 Minute

Curățătoria ecologică de perne: Igienizează și parfumează perna pentru un somn odihnitor!

După agițația de zi cu zi este tot mai greu să avem un somn odihnitor și liniștitor. Curățătoria ecologică de perne de pe Calea Florești, din Complex Flora, are un remediu în acest sens, perne cu un plăcut parfum de levănțică. Curățătoria de perne folosește lavandă și ulei de foarte bună calitate, presat la rece, furnizate de către producători ardeleni.

Parfumul de lavandă ne ajută să adormim mai repede și mai bine. Datorită acestei arome nu numai că avem parte de un somn bun, dar ne trezim şi mai odihniţi!

Pernele și pilotele cu parfum de levănțică le puteți cumpăra de la Curățătoria ecologică de perne.

Dacă doriți să economisiți bani din bugetul familiei, la Curățătoria ecologică de perne vă puteți aduce pernele și pilotele pe care le folosiți zilnic în dormitor. După ce vor trece prin procesul de dezinfectare și curățare pernele și pilotele vor fi ca noi. Introduse în dosuri noi, material de calitate superioară (100% bumbac), care nu permit ieșirea penelor, veți fi uimiți să constatați transformarea. În plus, mirosul proaspăt de levănțică vă va convinge că ați luat o decizie înțeleaptă.

Puțini știu faptul că o treime din greutatea pernei este reprezentată de acarieni, vii sau morți, de dejecțiile lor, de bacterii sau piele moartă. Dacă nu le curățăm periodic pernele sunt mediu propice pentru înmulțirea bacteriilor, răspândirea Stafilococilor, E.Coli și a altor bacterii dăunătoare sănătății omului. De aceea, igienizarea pernei este indicată o dată la 6 luni!

Alegeți Curățătoria de perne de pe Calea Florești, Complex Flora, deoarece folosește o metodă de curățare nedăunătoare și nechimică. Este vorba de o metodă nouă de curățare ecologică uscată a pernelor și pilotelor din pene și puf, cu aer cald ionizat și raze ultraviolete. Aceasta omoară bacteriile și ciupercile periculoase ce trăiesc în interiorul pernelor.

Fugi cu perna la curăţătorie!

Clujenii care și-au igienizat pernele prin această metodă au numai cuvinte de apreciere:

„Foarte ok. Neașteptat de rapid. O activitate foarte utilă, pe care am s-o recomand tuturor cunoștințelor mele”, spune Tudor.
„Și noi le-am curățat. Pot spune că e o muncă de lăudat! Au pus într-adevăr un țesut nou, un bumbac foarte bun, și nu ies penele.. Nu aș avea nici un interes de laudă, dar cine merită, merită”, afirmă Mariana.