Prima ediție a concursului de dans sportiv „Cupa Dance with Attitude” are loc în Cluj

de | | 2 Minute

Prima ediție a concursului de dans sportiv „Cupa Dance with Attitude” are loc în Cluj

Prima ediție a concursului de dans sportiv Cupa Dance with Attitude, dedicat dansatorilor de perfomanță amatori are loc, în premieră, în Cluj-Napoca, la Wonderland Cluj Resort, duminică, 26 martie 2023. Evenimentul este organizat de clubul de dans  Attidude Dance Studio, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Organizatorii transmit că îi așteaptă în public pe toți clujenii care iubesc dansul și își doresc să se bucure de un spectacol de excepție.

„Invităm publicul să vadă perechi de dansatori de performanță de la  vârste mici, 4-7 ani, până la adulți și chiar seniori de peste 35 ani.  Îi așteptăm cu dansuri latino-americane: cha-cha, rumba, samba, paso doble, jive, dar și dansuri standard: vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quickstep. La finalul fiecărei etape perechile vor fi premiate. Clujenii pot să vina să facă cunoștintă cu magia dansului sportiv, să dezvoltăm în Cluj o comunitate mai mare de dansatori de performanță. Să vină să simtă alături de noi trăirea prin dans, cum spune și motto-ul nostru: ”Învață să dansezi, învață să trăiești”. Va fi un regal de dans, dar am pregătit și câteva surprize, iar seara, de la 18.00 publicul va avea parte și de un moment artistic deosebit.”, a declarat Both Ștefan, președintele Clubului Sportiv Attitude.

Programul evenimentului

Show-ul va începe dimineața, la ora 08.30, cu probele de concurs dedicate claselor de începători, iar în a doua parte a zilei publicul se va putea bucura de spectacolul oferit de perechile de dansatori de top.

În competiție s-au înscris dansatori din Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș, dar și din alte orașe din țară.

Programul complet al competițiilor îl găsiți AICI.

Biletele pot fi achiziționate, atât  online de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro, cât și la intrarea în sala de spectacol.

Preț unui bilet este de 45 de lei, pentru adulți, și 35 de lei, pentru elevi. La un pachet de peste 4 bilete cumpărate, se aplică o reducere, astfel  costul este de 35 de lei/bilet, de persoană.

Despre Attidude Dance Studio

Clubul de dans Attitude s-a înființat în anul 2008 din dorința de a aduce dansul mai aproape de oameni.   Până acum au acumulat peste 15.000 de ore predate și peste 3.000 de cursanți au trecut pragul clubului.

De-a lungul timpului, Attitude Dance Studio a organziat cursuri de dans pentru copii si adulti sub diverse forme, iar anual organizează seria de spectacole ”Dance with Attitude” cu participarea tuturor cursanților (aprox. 300 de copii).

Printre spectacolele organizate se numără Musicaluri coregrafice – ”My Fair Lady”, ”Mary Poppins”, participă la diverse evenimente culturale și artistice atât pe plan local cât și national și participă la competiții de dans naționale și internaționale cu rezultate remarcabile.

Începând cu acest an adaugă și seria de competiții organizate sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Profesori: Ștefan Both – Profesor principal, Both Krisztina, profesor principal, Szappan Orsolya – Profesor principal, Rusznyak-Borota Alice – Profesor principal, Engi-Inăuan Arthur – Profesor secundar, Deák Áron – Profesor secundar

Evenimentul este organizat de Attitude Dance Studio, cu sprijinul partenerilor: GenerixGroup, Pro Man Romania, FloMar, Fortech, Coramet, Metamob, First Event, XoniX, Parapharm, Jolidon, Farmec, Chirila&Pop, Arovit.

Comunicat de presă