Cumpărăturile din VIVO! Cluj-Napoca îţi pot aduce abonamente la Electric Castle şi Untold

de | | 2 Minute
Cumpărăturile din VIVO! Cluj-Napoca îţi pot aduce abonamente la Electric Castle şi Untold
Începând de astăzi, cumpărăturile din VIVO! Cluj-Napoca aduc bilete la festivalurile de muzică ale acestei veri. Până pe 3 august, centrul comercial din inima Transilvaniei, răsplăteşte zilnic fidelitatea clienţilor săi cu abonamente la Electric Castle şi Untold.

Vara este anotimpul festivalurilor, iar cumpărăturile din VIVO! Cluj-Napoca le pot aduce în fiecare zi clienţilor centrului comercial abonamente la cele mai tari festivaluri muzicale.

În perioada 3 iulie, ora 08:00 AM – 3 august, ora 10:00 PM, clienţii centrului comercial vor fi răsplătiţi cu unul dintre cele 73 de abonamente la Electric Castle şi unul dintre cele 49 de abonamente la Untold.

Cumpărături de minim 100 lei

Pentru a intra în cursa premiilor zilnice, toţi cei care fac cumpărături de minim 100 lei, din orice magazin al centrului comercial, nu trebuie decât să se prezinte cu bonul de cumpărături şi să-şi încerce norocul prin accesarea aplicaţiei ce rulează pe ecranele interactive de la Biroul de Informaţii.

Numărul de premii zilnice oferite în cadrul activităţii promoţionale este limitat pentru fiecare zi.

Mai multe detalii şi regulamentul activităţii promoţionale se găsesc pe www.vivo-cluj.com

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.