Cum va arăta Scena Verde – a treia etapă

de | | < 1 Minute

Cum va arăta Scena Verde – a treia etapă

Cum va arăta Scena Verde – a treia etapă

Ne face plăcere să vă anunțăm că a fost finalizată cu succes cea de-a treia etapă a proiectului Scena Verde. Aceasta a constat în realizarea unui workshop coordonat de asist. dr. arh. Andrei Nejur și care a avut drept temă selectarea și dezvolarea soluției finale cu privire la scena flotantă și suprastructura pavilionară parametrică a viitorului teatru în aer liber al Clujului.

Detalii suplimentare despre proiect pot fi găsite pe www.facebook.com/ScenaVerde și în curând pe site-ul oficial www.scenaverde.eu

Organizatori: Societatea Culturală Filarmonia și Asociația Studenților Arhitecți Cluj

Parteneri: Primaria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Eco-Rom Ambalaje, Iulius Mall, Iulius Parc, Compania de salubritate Brantner Vereș S.A. Cluj, Rosal Cluj Napoca, Ordinul Arhitecților din România, Asociația Culturală Pro Transilvania, Ferma de Zâne, AIESEC Cluj, Tonight Restaurant-Pizzerie.

Proiectul SCENA VERDE vine în întâmpinarea unui mai vechi deziderat al municipalității clujene de a înființa un teatru în aer liber și de asemenea, susține eforturile depuse de Pimăria Cluj pentru degrevarea pieței centrale, un spațiu sufocat de evenimente culturale în sesonul estival și de stimulare a dezvoltării culturale în zonele pericentrale, oferind o soluție concretă în acest sens.