Cum să rămâi pe poziții atunci când joci Poker online

de | | 4 Minute

Cea mai bună întrebare pe care o poți pune în momentul în care îți dorești să câștigi mulți bani din Poker nu este cum să faci profit mai mare ci cum rămâi mereu pe poziții, concentrat indiferent de câte mâini ai pierdut. Pokerul este un joc unde mereu poți să revii în joc și să ajungi chip leader. Pentru a face asta, e nevoie de multă concentrare psihică și de un caracter puternic. Evident, și jucătorii de Poker sunt oameni, deci iată ce poți face pentru a rămâne productiv la mesele de Poker.

Ia o gură de aer!

Aerul proaspăt este oricând benefic mai ales pentru o un jucător care probabil se află la masa de joc de mai bine de 5 ore consecutive. Dacă ai ajuns până în momentul în care ai rezistat 5 ore la un turneu pe netbet România, probabil știi exact ce faci și ai nevoie de niște aer proaspăt pentru a menține nivelul de productivitate cel puțin la fel de ridicat. Chiar dacă turneele de Poker pot dura chiar și zeci de ore, nu este niciodată indicat să te ridici pentru a mai face mișcare, să iei pauze de hidratare, să iei câte o gură de aer sau chiar să iei mesele principale.

Chiar și dacă sunt scurte, pauzele sunt un mod perfect de a reseta o minte care s-a concentrat foarte mult pentru foarte multe ore la rând. Dacă ești un jucător care se joacă destul de mult online, aceste pauze sunt mai mult decât perfecte. Și cum pokerul online este mult mai solicitant decât cel fizic, iar atenția trebuie să fie mult mai mare deoarece nu poți vedea reacțiile jucătorilor, pauzele sunt mai mult decât necesare.

ochii-pe-castig

Fii cu ochii pe câștig

Lucru cât se poate de valabil pentru cei care joacă Poker online. Trebuie să fii mereu cu ochii pe profitul tău și să verifici mereu dacă ai atins obiectivul pentru care ai intrat în sesiune. Dacă te gândești numai să câștigi marele premiu de 1 milion de dolari cât mai repede, probabil că ai început deja sesiunea într-un mod greșit. Suma de 1 milion de euro în câștiguri ar trebui să fie împărțită pe câțiva ani de zile, în câteva sute sau chiar mii de sesiuni care la rândul lor au obiective mai mici.

Dacă ești începător, ar fi bine ca sesiunile tale să aibă obiective financiare cu profituri de 10 dolari, 20 de dolari sau maxim 50 de dolari zilnic. La sfârșitul lunii, dacă reușești să atingi zilnic obiectivul de 50 de dolari pe zi, în 30 de zile vei fi pe plus cu 1500 de dolari. Sună destul de bine având în vedere că te joci poker pentru acești bani, nu-i așa?

tehnici-calmare

Tehnici de calmare

Nimeni nu a spus că turneele sau sesiunile lungi de Poker sunt ușor de gestionat. Din toate punctele de vedere, un jucător de Poker va fi foarte solicitat psihic. Există câteva metode pe care le poți folosi pentru a scăpa de tensiuni și de te calma. Deja am menționat că o gură de aer proaspăt va putea oricând să te calmeze și să te ajute să te întorci ca nou la masa de joc.

De exemplu, pentru jucătorii din online, avantajul este că aceștia se află acasă. În locul unde au toate lucrurile care îi pot face fericiți și le pot redresa mintea spre obiectivele lor. Unii jucători aleg să participe la conversații cu membrii familiei, alți jucători vor asculta pentru 10-20 de minute un podcast despre subiecte de interes personal, iar alții ar putea chiar să fumeze o țigară. În timpul pauzei, poți face orice activitate care te scoate din ritm și care îți aduce puțină plăcere.

Retrage-te când simți

Un jucător care se află în profit și este mulțumit poate lua două decizii. Una dintre ele este să se retragă de la mesele de joc cu banii pe care a reușit să îi câștige, iar a doua decizie este să continue să joace riscând astfel să piardă banii pe care i-a acumulat în speranța că poate câștiga mai mult. În realitate, cea mai bună decizie pe care o poți lua ar fi să te retragi cât încă ești în profit. Dacă simți că vei fi mulțumit când vei încheia sesiunea, atunci fă-o.

Vei termina ziua satisfăcut, vei fi motivat pentru ziua ce urmează și te vei simți și bine pentru că ai reușit să fii productiv.

Înțelege că vor exista perioade când vei pierde

Dacă nu începi sesiunile și tot acest drum cu gândul că 100% câștiguri este un procent imposibil, probabil vei fi foarte dezamăgit. Trebuie să înțelegi că dacă un jucător pierde 1000 de mâini din 10.000 pe care le joacă, 900 dintre ele pot fi chiar într-o singură lună. Este important să fii pregătit pentru a înfrunta mâinile și sesiunile pierzătoare.

De aceea este benefic să ai setate anumite limite de buget. Dacă ai pierdut bani cât să atingi limita de luna aceasta, atunci este firesc să închei sesiunea. Acest lucru nu ar trebui să te facă să te simți prost, la sfârșitul lunii, dacă ești pe profit, lucrurile au decurs așa cum ar fi trebuit.

Concluzie

Să rămâi concentrat și productiv la jocul de Poker este probabil cel mai greu lucru asociat cu acest joc. Performanțele uimitoare și recordurile s-au stabilit numai la evenimente care au durat sute de ore. Jucători din toată lumea se implică în astfel de jocuri, dar foarte puțini știu să facă față unei asemenea presiuni. Învață să gândești pe termen lung.


Articol publicitar
Decizie Licență clasa a II-a pentru persoanele afiliate, Nr. 1879 / 20.10.2016.
Participarea la jocurile de noroc este interzisă persoanelor cu vârsta sub 18 ani.
Astfel de activități pot crește riscul de adicție. Consultați www.jocresponsabil.ro, 0800 800 099.