Cum să cureți eficient după renovare?

de | | 2 Minute

Cum să cureți eficient după renovare?

Curățarea după constructor este asociată cu praful omniprezent, resturile, tencuiala, multe ore de curățare și lipsa de rezistență pentru orice altceva. Nu este de mirare că aceste activități umbresc bucuria schimbărilor făcute în casa sau apartamentul tău. Din fericire, curățenia nu trebuie să fie atât de complicată și dificilă pe cât crezi. Tot ce ai nevoie este ceva determinare, putere și produse de curățare, dar cel mai important lucru este un plan bun! Sau poate este mult mai ușor de atât!

Cum să economisești timp la curățare după renovare și ce să reții în timpul lucrării?

Procedura de curatenie dupa constructor nu trebuie să consume timp dacă planificarea începe înainte de renovare. În loc să cureți câteva zile sau săptămâni, ia în considerare doar câteva recomandări care îți vor face viața mult mai ușoară. Despre ce este vorba? Despre materialele de protecție care pot fi folosite pentru a acoperi podelele cele mai expuse murdăriei. Folia de vopsit, cartonul și pâsla de protecție vor funcționa bine în acest rol.

Materialele menționate vor deveni o barieră eficientă împotriva resturilor distructive și prafului. Înainte de renovare, este, de asemenea, necesar să îndepărtezi tot mobilierul și toate lucrurile care pot fi demontate. Aceasta este o modalitate de a economisi timp atunci când cureți la final.

Cea mai importantă regulă a curățeniei de renovare – de sus în jos!

Odată ce renovarea este finalizată, este timpul să cureți. Cea mai importantă regulă este curățarea de sus în jos. Ce înseamnă? Acest lucru este valabil nu numai pentru faptul că merită să începi renovarea de la primul etaj și să cobori treptat la parter, ci și că fiecare cameră trebuie curățat tavanul, corpurile de iluminat, lămpi, pereți, ferestre, pervazurile, caloriferele, și ultima oară podeaua.

Când cureți pereții dintr-o cameră, merită să te gândești și la curățarea temeinică a ramelor ferestrelor și a sticlei.

Odată ce tavanul, pereții și ferestrele sunt curate, merită să ai grijă de podele. Aici s-a acumulat cea mai mare parte a murdăriei după renovare. Pe baza principiului curățării uscate mai întâi și apoi a curățării umede, merită să folosești aspiratorul cu mare atenție și să colectezi cât mai multă murdărie.

Sau poate o firmă de curățenie?

Curățarea apartamentului după renovare pare fără sfârșit? Dacă vrei să economisești timp, poți apela în acest scop la o firma care oferă chiar și curatenie de intretinere, nu doar după renovare. De obicei, oferă o curățare completă folosind echipamente profesionale. Echipa profesionistă beneficiază de aspiratoare grozave care sunt capabile să absoarbă praful și detergenți excelenți care vor face față chiar și celor mai încăpățânate pete de pe podea.

Serviciul de curățenie este capabil să ofere aspirare fără praf folosind aspiratoare industriale. Mopurile de praf pot fi, de asemenea, perfecte într-un astfel de loc, deoarece nu creează sau ridică praf.