Cum sa anticipezi nevoile consumatorului prin iBrains cu GfK | TeCOMM 2017 Cluj

de | | 3 Minute

Cum sa anticipezi nevoile consumatorului prin iBrains cu GfK | TeCOMM 2017 Cluj

Marco Wolters, Global Industry Lead Fashion, Home&Lifestyle la GfK, a patra cea mai mare companie de cercetare a pietei din lume cu peste 13.000 de experti in mai mult de 100 de tari, participa între 24-25 octombrie la evenimentul premium de comert electronic TeCOMM din Cluj-Napoca.

Puterea din spatele iBrain este tematica pe care Marco o abordeaza in cadrul evenimentului. iBrains este urmatoarea generatie de consumatori care deja influenteaza comportamentul viitorului consumator în online. Generația iBrains din retailerul online preferă device-urile mobile, iubește controlul, participă activ în procesul de cumpărare, magazinele fizice joacă un rol important pentru decizia finală și sunt mai puțin loiali brandurilor.

Marco activează în cadrul GfK, una dintre cele mai recunoscute companii în cercetarea pieței la nivel global. De peste 8 ani, el este responsabil de dezvoltarea business-urilor în industria comerțului electronic și coordonează dezvoltarea la nivel global a industriei de Fashion, Home & Lifestyle în cadrul organizației. Compania a fost clasificată ca fiind una dintre cele mai mari 4 companii de cercetare a pieței din lume alături de Nielsen Company, Kantar Group and Ipsos.

Marco Wolters speaker tecomm 2017
Marco Wolters, speaker TeCOMM 2017

Strategiile din spatele a peste 3000 de companii care vând online

Edward Upton Speaker TeCOMM 2017
Edward Upton, speaker TeCOMM 2017

Peste 350 proprietari ai magazinelor online și profesioniști în eCommerce participa între 24-25 octombrie la Cluj-Napoca în cadrul TeCOMM eCommerce Conference&Expo. Companii de renume la nivel național și internațional precum eBay, eMag Marketplace, Zoot.ro, Altex sau Elefant.ro dezbat subiecte actuale în comerțul electronic precum principalele modele comerciale ale secolului 21, cum să devii un SEO Jedi sau dezvoltare industriei pe mai multe canale.

Edward Upton, fondatorul companiei Littledata, cu experiență în tehnologia datelor și consultanță de business, dezvăluie în cadrul conferinței strategiile folosite pe website de peste 3000 companii în comerțul electronic precum Made, Bats sau Hopster.

 

Alături de Edward, speakeri precum Samuel Laurinkari (Head of EU Affairs, eBay), Minter Dial (President, The Myndset Company) sau Jakub Minks (Regional Director Central & Eastern Europe @ Exponea) vor aborda tematici legate de noile tehnologii în eCommerce sau dezvoltarea industriei.

Arena profesioniștilor în eCommerce

Pentru prima dată în cadrul TeCOMM, profesioniștii în comerț electronic au oportunitatea de a adresa întrebări punctuale direct playerilor din industrie precum Altex & Media Galaxy, Netopia mobilPay sau Profitshare. Scopul dezbaterilor este de a îngloba cele mai importante elemente de care are nevoie un magazin online pentru a funcționa optim: branding, plăți online și marketing afiliat ca modalitate de promovare. Ovidiu Ababei (Director eCommerce, Altex & Media Galaxy) împărtășește informații pertinente din experianța lui de peste 11 ani în retail în cadrul Altex. Compania este lider pe piața de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din România cu o cifră de afaceri de peste 433 milioane de euro în 2016, potrivit Altex.

Ovidiu Ababei speaker TeCOMM 2017
Ovidiu Ababei, speaker TeCOMM 2017

TeCOMM eCommerce Conference&Expo are loc între 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca și reunește peste 350 proprietari ai magazinelor online și profesioniști din industrie. Înscrierile continuă pe site-ul oficial: www.cluj.tecomm.ro. Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C din România.

Companiile care au înțeles aportul pe care conferința de eCommerce îl are în dezvoltarea mediului de afaceri online și care susțin acest eveniment sunt:Companiile care au înțeles aportul pe care conferința de eCommerce îl are în dezvoltarea mediului de afaceri online și care susțin acest eveniment sunt:
  • Start-up Area Powered by: eMAG
  • MarketplaceGold Partner: Exponea
  • Parteneri: iAgency, DWF, Profitshare, Proclick, Marveii, The Factory Network, Blugento, Marveii, EuroGSM, Hosterion, Filadelfia Turism
  • Supported by: MxHost, Mready, Florăriile Magnolia, Conectoo
  • Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay
  • Official Car: Autoworld