Cum poți să obții o pagină de web gratuită pentru afacerea ta?

de | | < 1 Minute

Cum poți să obții o pagină de web gratuită pentru afacerea ta?

Noul program destinat fondurilor europene, cuprins pe perioada 2014-2020, aprobat în acest an de Comisia Europeană pentru România, permite aplicarea mai multor tipuri de proiecte.

Aceste proiecte se pot derula atât în mediul urban, cât și în cel rural, în diferite domenii. Cele mai multe din proiecte facilitează sprijin financiar pentru investițiile fixe și mobile din firmă, dar acordă bani și pentru prezența online a firmelor.

Pentru a accesa asemenea proiecte este nevoie să fiți ghidați de o echipă profesionistă, care să gândească proiectul în cele mai mici detalii, să evalueze corect prioritățile firmei și perspectivele de dezvoltare ale afacerii dumneavoastră.

Astfel, dacă doriți ca pagina web sau site-ul dumneavoastră să fie mai mult decât unul de prezentare, atunci trebuie să fiți conștienți că veți avea nevoie de publicitate online și alte „tactici” care să va facă site-ul atractiv.

În acest sens, vă recomandăm ajutorul specializat al echipei Romania Web Design (www.romaniawebdesign.com), firmă cu o experiență în domeniul web design-ului din anul 1999. Este vorba de o echipă tânără, dinamică, adaptată noilor cerinte impuse de designul online.

Dacă doriți să aflați mai multe informații vă recomandăm să solicitați o consultanță gratuită, unde veți putea afla mai multe detalii despre pașii necesari succesului în afacerea online, incluzând și opțiunile de finanțare europeană.

Întrebarea retorică „To be or not to be” a lui Shakespeare se aplică și aici. Ori ai un proiect de succes online ori mai bine să nu exiști online deloc,  pentru că fereastra pentru firma pe care o deții poate fi un lucru pozitiv sau, dimpotrivă, dacă nu este bine realizată, mai mult te va încurca, adică nu-ți va fi de folos.