Cum poți genera mai ușor fluturas salariu pentru angajații din compania ta?

de | | 3 Minute

Pentru a avea o comunicare transparentă cu angajații tăi, genereaza fluturas salariu cu toate informațiile de interes. Dintr-un program pontaj performant, poți colecta informații despre prezența angajaților, astfel încât calculul salariilor și informațiile de pe fluturaș să fie corecte. Soluțiile digitale transformă activitatea specialiștilor HR și asigură un flux optim al operațiunilor de management de personal și salarizare. 

Trimite cu ușurință fluturașii de salariu

Genereaza fluturas salariu în care să fie regăsite informațiile pe care dorești să le incluzi, cum ar fi: valoarea salariului brut, salariul net, numărul total de zile lucrate, numărul de zile de concediu de odihnă, numărul zilelor de concediu medical, absențe, rețineri salariale, impozite, taxe, prime sau bonusuri. Detalii precise despre timpul lucrat de angajați, indiferent daca lucrează de la birou sau remote, pot fi obținute prin intermediul unui program pontaj. 

În prezent, multe organizații utilizează un software prin care genereaza fluturas salariu și îl trimit către angajați. În acest fel, salariații au parte rapid de informații complexe despre veniturile lor, iar companiile nu mai sunt nevoite să tipărească fluturașii și apoi să îi distribuie manual oamenilor. Fluturașii pot fi trimiși pe email-ul angajaților, sau aceștia pot îi pot vizualiza cu ușurință dintr-un portal self-service. 

Alege un program pontaj pentru colectarea datelor de prezență

Monitorizarea activității angajaților este un proces necesar pentru ca persoana care genereaza fluturas salariu să aibă la dispoziție toate informațiile de care are nevoie în operațiunile de payroll. Un program pontaj poate colecta datele de prezență ale tuturor angajaților, indiferent de modul în care își desfășoară activitatea. Spre exemplu, softul poate prelua pontajul dintr-un terminal de acces în birou, unde angajații se pontează cu un card de acces. 

De asemenea, datele de prezență pot fi precompletate de specialistul HR direct într-un program pontaj, după care genereaza fluturas salariu cu datele pe care dorește să le afișeze. Persoană responsabilă din departamentul de resurse umane va interveni dacă au existat zile de concediu medical, zile de concediu de odihnă, absențe, dacă au fost efectuare ore suplimentare sau în cazul în care au apărut alte situații de acest gen. 

Informațiile despre remunerațiile angajaților, în format electronic

Distribuirea manuală a fluturașilor de salariu este obositoare și predispusă la erori manuale. De ce să nu simplifici procesul cu un software care genereaza fluturas salariu? Această metodă permite angajaților să vizualizeze și să descarce documentul oriunde și oricând, de pe propriul dispozitiv. După colectarea informațiilor de prezență cu un program pontaj, și efectuarea calcului de salarii, genereaza fluturas salariu pentru toți angajații tăi. Astfel, ai parte de transparență în relația cu angajații și un grad de satisfacție ridicat din partea lor. 

Securitatea datelor este asigurată

Pe lângă faptul că transmiterea în format digital a fluturașilor de salariu este mult mai rapidă față de varianta clasică, procedura vine cu avantaje în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea informațiilor. Dacă un fluturaș de salariu distribuit manual ajunge din greșeală în atenția altei persoane decât celei căruia îi este destinat, pot apărea anumite probleme. De aceea, este de preferat ca transmiterea fluturașilor să se realizeze printr-o soluție digitală. 

Genereaza fluturas salariu prin aplicația dp-Payroll

Îți dorești un instrument digital care generaza fluturas salariu, sau un program pontaj pentru colectarea datelor de prezență ale angajaților? Aplicația dp-Payroll, dezvoltată de UCMS by AROBS, are incluse 19 funcționalități, între care se regăsește una pentru generarea și distribuirea fluturașilor. De asemenea, compania cu o experiență de peste 25 de ani pe piața soluțiilor software a creat aplicația True HR, unde ai la dispoziție și un program pontaj. Pentru detalii despre modul de funcționare al programelor dezvoltate de UCMS by AROBS, trimite un email la [email protected] sau apelează numărul de telefon 0738 822 537. 


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.