Drumul prin care „arzi etape” în cariera ta – Eveniment gratuit cu accent pe mentorat

de | | 2 Minute

Drumul prin care „arzi etape” în cariera ta – Eveniment gratuit cu accent pe mentorat

A avea un mentor este una dintre cele mai benefice soluții pentru toți tinerii, profesorii, părinții, angajații sau angajatorii care vor dezvolte o carieră de succes sau să evolueze în piața muncii. Pe lângă cursurile și evenimentele de formare, mentorul este o resursă utilă în cariera fiecărei persoane care ajută „să arzi etape” și să depăsești mai rapid provocările care apar în carieră.

„Cum găsești mentorul potrivit?” este evenimentul gratuit organizat de Asociația Eduspace cu scopul de a ajuta tinerii, profesorii, părinții, angajații și angajatorii din toată țara să se pregătească pentru o carieră de succes. Evenimentul va avea loc online, marți, 15 noiembrie și este realizat în parteneriat cu compania Romchim Protect care susține #EducatiaAltfel în România.

Webinarul gratuit „Cum găsești mentorul potrivit?” va puncta aspecte legate de:

  • Cine sunt mentorii și cum îi identificăm
  • Cum te ajută un mentor în carieră
  • Cum profiți la maxim de experiența unui mentor
  • Cum să nu cazi în capcana eșecului

Webinarul va fi susținut oficial de formatorul Mădălina Hodorog care construiește de 9 ani programe de #EducatieAltfel prin joc, energie și multă inspirație pentru a pregăti participanții pentru o viață și o carieră cu sens. Peste 8500 de tineri, profesori, antreprenori, părinți sau angajați participă în programele ei de training sau în sesiunile 1 la 1 pe care le conturează la nivel național.

Înscrierile în cadrul webinarului se realizează gratuit pe site-ul oficial: www.madalinahodorog.ro/eduspace

Despre Romchim Protect

Romchim Protect este o companie românească de vopseluri și ignifuganți care oferă clienților săi produse de înaltă calitate realizate pe linii tehnologice de ultimă generație, respectând cele mai înalte standarde în vigoare. Performanțele produselor fabricate de compania Romchim Protect fiind certificate de către cele mai cunoscute laboratoare din Europa, Canada și SUA.

În domeniul responsabilității sociale, Romchim Protect se concentrează pe sprijinirea copiilor, implicându-se în principal în activități care vizează îmbunătățirea educației și calității timpului liber. A derulat programe prin care a ajutat copiii și familii din comunitățile defavorizate. De asemenea, Romchim Protect sponsorizează activități locale care vizează creșterea interesului copiilor pentru artă, cultură și sport.


Comunicat de presă