Cum funcționează un software evaluare angajati?

de | | 2 Minute

Succesul unei organizații depinde semnificativ de activitatea personalului, iar un software evaluare angajati, inclus într-o aplicatie HR, poate ajuta să se obțină cele mai bune rezultate. Munca angajaților ar trebuie analizată la anumite intervale de timp, pentru a afla punctele lor forte, dar și aspectele care pot fi îmbunătățite. În acest fel, ca angajator, le poți pune la dispoziție mijloacele de care au nevoie pentru a-și dezvolta aptitudinile necesare în sarcinile zilnice.

Cu un software evaluare angajati, poți acorda ușor feedback

Digitalizarea are un impact semnificativ în dezvoltarea oricărei organizații, indiferent de sectorul de activitate. Un software evaluare angajati, ce poate fi regăsit într-o aplicatie HR, permite managerilor de departemente să acorde feedback constructiv angajaților, printr-o modalitate ușor accesibilă. Ulterior, opiniile ajută la identificarea aspectelor care pot fi îmbunătățite, dar și găsirea celor mai eficiente metode în acest sens. După utilizarea unui software evaluare angajati, o aplicatie HR complexă îți oferă posiblitatea de a organiza sesiunile de training necesare pentru instruirea personalului.

Modalitatea de funcționare a programului de evaluare

Având în vedere formatul hibrid de muncă, un instrument digital pentru analiza activității angajaților este necesar în numeroase organizații. Chiar și în cazul în care activitatea unei firme se desfășoară doar la punctele de lucru proprii, un software evaluare angajati vine cu beneficii multiple. Optimizează procesul de acordare a feedback-ului și îl centralizează pe platforma dedicată, minimizând birocrația.Prin intermediul unui software evaluare angajati, creezi sesiuni personalizate de evaluare, existând posibilitatea ca atât angajatul, cât și superiorul să lase într-o aplicatie HR în urma completării online a formularelor de evaluare. Ulterior, generezi rapoarte cu rezultatele obținute în urma evaluării și ai o imagine clară asupra abilităților care trebuie îmbunătățite.

Comunicarea dintre management și salariați se desfășoară mai ușor și mai rapid în acest fel, și pot fi descoperite într-un timp scurt soluțiile necesare pentru a crește performanța angajaților. Cu o aplicatie HR, monitorizezi istoricul performanței angajaților de-a lungul timpului și stabilești necesarul de instruire. Un instrument complex de evaluare a personalului are în componență funcții pentru a analiza performanța angajaților atât în mod individual, cât și a unor echipe.

Ce activități mai pot fi simplificate cu o soluție de resurse umane?

Alături de un software evaluare angajati, într-o aplicatie HR performantă și complexă poți regăsi module pentru trainingul angajaților, recrutare, pontaj, administrarea personalului, sau chiar o funcționalitate pentru a semna în format electronic diverse documente. Eficientizarea proceselor de HR cu ajutorul tehnologiei, alături de dezvoltarea culturii organizaționale și a brandului de angajator, ajută companiile să atragă profesioniști și să aibă o rată de retenție ridicată în ceea ce privește actualii angajați. Implementarea aplicațiilor intuitive, care să poată fi utilizate de toți membrii din organigramă, crește adaptabilitatea unei companii la situațiile dificile din mediul profesional.

Alege optimizarea managementului de personal

Procesele administrative din compania ta pot beneficia de o transformare digitală, care să reducă volumul de muncă al specialiștilor HR și să crească productivitatea la nivelul întregii organizații. Cu o aplicatie HR, care contine un software evaluare angajați, multiple operațiuni interne pot fi realizate într-un timp mult mai scurt. Totodată, sunt economisite resurse materiale, ce pot fi îndreptate înspre dezvoltarea brandului de angajator, spre exemplu.

UCMS by AROBS oferă de peste 26 de ani soluții software pentru companii, și îți poate prezenta aplicațiile intuitive și configurabile pe care le inovează în permanență. Sistemul lor de resurse umane, True HR, este alcătuit din 19 module distincte, printre care și un software evaluare angajati. Pentru a afla mai multe, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la [email protected] sau la telefon 0738 822 537.