Cum a fost la Zilele Clujului 2024

de | | 2 Minute

Cum a fost la Zilele Clujului 2024

Zilele Clujului 2024 au transformat orașul într-o adevărată scenă a culturii, artei și bucuriei, atrăgând mii de participanți din toate colțurile țării. Evenimentul s-a desfășurat între 30 mai și 2 iunie și a adus împreună oameni de toate vârstele, oferind un program diversificat și inedit.

Atmosfera festivalului

În centrul Clujului, piețele și străzile s-au umplut de culori, zâmbete și bucurie. Piața Unirii, principalul punct de atracție, a găzduit concerte de muzică live, spectacole de teatru, de muzică clasică, dansuri tradiționale, parade și multe alte reprezentații artistice. Seara de deschidere a fost marcată de concerte și de un spectacol impresionant de lumini și artificii care a luminat cerul și Biserica Sfântul Mihail.

Cum a fost la Zilele Clujului 2024 (10)

Cum-a-fost-la-Zilele-Clujului-2024-7

Evenimente culturale și artistice

Pe lângă concertele de renume, Zilele Clujului au inclus o serie de expoziții de artă și fotografie, workshop-uri creative, spectacole de acrobație, evenimente multiculturale sau istorice și evenimente sportive. 

Cum-a-fost-la-Zilele-Clujului-2024-9

Cum-a-fost-la-Zilele-Clujului-2024-6

Activități pentru toate vârstele

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit zone speciale cu jocuri interactive, ateliere de meșteșugărit, spectacole de teatru de păpuși și celebra Cursă cu rățuște din 1 iunie. 

Cum a fost la Zilele Clujului 2024 (1)

Gastronomie locală

Un alt aspect de neratat a fost și Festivalul Gastronomic Internațional sau Festivalul de Vin, unde vizitatorii au avut ocazia să guste din deliciile culinare locale. De la sarmale și mici, până la prăjituri și plăcinte tradiționale, aromele și gusturile autentice au încântat papilele gustative ale tuturor participanților.

Cum-a-fost-la-Zilele-Clujului-2024-6Zilele Clujului 2024 au fost un real succes, reușind să aducă împreună comunitatea locală și vizitatori din toată lumea într-o atmosferă de sărbătoare și prietenie. 

Ne revedem în 2025!


Pentru a ține pasul cu tot ce se întâmplă în oraș în perioada festivalului, te invităm să ne urmărești pagina dedicată Zilelor Clujului.