Cum a fost la Jaxx Rock Battle?

de | | 2 Minute

Cine nu a reusit sa ajunga la Jaxx Rock Battle, poate afla din detaliile de mai jos, cum s-a desfasurat aceasta competitie de muzica rock intre formatiile clujene participante. Organizatorii au fost impresionati de publicul numeros care s-a implicat activ in concurs, votand trupa preferata. Iata care a fost verdictul:

„Sub motto-ul „For those about to rock we challenge you”, Jaxx Garajul Rock a dat startul competiției muzicale de trupe rock locale, Jaxx Rock Battle.

Competiția s-a desfasurat in perioada 27 Februarie- 21 Martie si a avut drept scop interactiunea directa dintre trupele rock aflate la inceput de drum si publicul clujean iubitor de acest gen muzical. Trupele participante la competitie au avut șansa de a performa și impresiona publicul cu prestațiile lor live de pe scena Garajului Rock.

Toti iubitorii concertelor rock, s-au bucurat pe parcursul celor patru saptamani de competiție ascultandu-i live in 27 Februarie pe cei de la Breakout, Rattlejack si Nota, in 6 Martie au urmat cei de la STAS, The Supersuns, Funkorporation si S.I.T.A, iar pe 13 Martie au cantat Anomaly si Vespera.

Pe parcursul intregului concurs, publicul a avut rolul major de ,,jurati”, ei fiind cei ce au decis castigatorii fiecarei etape. In faza competititionala punctajul fiecarei trupe a fost un mix intre punctajul offline, obtinut in seara concertului prin voturile spectatorilor si punctajul online, obtinut prin acordarea unui like la melodiile inregistrate din timpul concertelor live postate pe pagina de Facebook a Garajului Rock. Astfel pe parcursul celor trei saptamani de concurs s-au calificat in marea finala din 21 Martie trupa Nota cu un punctaj total de 173.4 puncte, trupa Sound In The Attic cu un punctaj total de 331.2 puncte și trupa Vespera cu un punctaj total de 290 puncte.

Castigatoarea Rock Battle-ului organizat de Jaxx Garajul cu Rock a fost Sound In The Attic (S.I.T.A.) cu un punctaj final de 228 de puncte, urmată de Nota cu 204 puncte și Vespera cu 192 puncte. Marele premiu al competiției Jaxx Rock Battle a constat în: o lună de repetiții la sala B.Sharp, o luna de cursuri la Rock Academy Cluj, inregistrarea unei melodii la Sysound Records & Studios, un photo shooting profesionist la It`s Private Studios și un concert la Garajul cu Rock.

Aflat la început de drum, Jaxx Garajul Rock promite și alte proiecte muzicale prin care să promoveze trupele mai noi din peisajul clujean oferindu-le șansa sa isi afirme talentul live, sub acoperisul garajului unde stilul rock este ca la el acasa „.

Echipa Cluj.com ii felicita pe toti cei care s-au implicat in acest concurs. Asteptam cu nerabdare urmatoarea editie.