Cu Refresh Print tirurile prind aripi

de | | 2 Minute

Cu Refresh Print tirurile prind aripi

În timp ce unii stau încă în vacanță și trândăvesc, pe la mare ori pe la munte, echipa Refresh Print muncește cu spor și multă imaginație.

Creativitatea băieților de la Refresh Print a fost stimulată de marele eveniment al verii, Untold Festival, unde au realizat mai multe bannere, stickere si prelate, dând personalitate unor spații de servire sau de întâlnire care fără ajutorul celor de la Refresh Print rămâneau neatrăgătoare și impersonale.

În zilele de august, decorările s-au mutat în altă parte. Mașini mici de firmă sau camioane au stat la rând pentru a putea ieși în lume, unele mai serioase, altele mai haioase. Echipa Refresh Print a conceput un pachet pentru o foarte cunoscută firmă de securitate, monitorizare şi intervenţie din Cluj.

Printr-o muncă dibace autovehiculele firmei de protecție au fost inscripționate și decorate, culorile și mesajul făcându-le să se distingă clar printre celalalte mașini parcate sau aflate în trafic în Cluj.
tiruri parcare 11 Refresh Print

Treabă serioasă au avut de rezolvat și atunci când un șofer de tir a dorit să-și decoreze mașina de tonaj greu și nu oricum, ci foarte îndrăzneț, cu un grifon. Băieții de la Refresh Print au pus astfel în practică doleanța clientului, creând o prelată foarte mare pentru partea din spate a tirului. La cât de țanțoș stă în parcare tirul cu prelata având imprimată creatura jumătate leu-jumătate vultur șoferul, pasionat de monștri din mitologia greacă, trebuie să fi fost foarte mulțumit de rezultat.

grifon Refresh Print

Tot pe patru roți pot fi văzute în oraș lucrări mai „sofisticate” semnate Refresh Print. Mijloacele de transport în comun poartă reclame de la Vital Fitness, iar acestea sunt realizate din placă de komatex cu autocolant laminat de băieții cu multă imaginație de la Refresh Print.

Dacă v-au stârnit interesul, puteti suna la numarul de telefon: 0760680058 sau ii puteti contact ape adresa de e-mail: [email protected].

Contact

Adresa: str. Caii Ferate, nr. 11, Cluj-Napoca
Telefon: 0760680058
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/print.refresh